Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U BOLNICI

U pulskoj bolnici napali liječnika i prijetili mu smrću

bolnica
Marko Jurinec/Pixsell
08.03.2012.
u 12:27

Trojac je najprije vrijeđao liječnika, a potom ga je i fizički napao u bolnici u Negrijevoj ulici

Pulska je policija protiv dvojice muškaraca, 22-godišnjaka i 29-godišnjaka iz Vodnjana, te 22-godišnje Riječanke podnijela optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira u bolnici u Negrijevoj ulici, a stariji muškarac još je i kazneno prijavljen zbog prijetnje smrću liječniku.

Istraživanjem je utvrđeno da je u srijedu oko 10.45 sati 59-godišnji neurolog prim. dr. sc. Dubravko Marković u bolnici upozorio mladiće i djevojku kako nije vrijeme posjeta te da trebaju napustiti Odjel neurologije. Nakon upozorenja trojac je počeo vrijeđati liječnika, potom su ga i fizički napali, a 29-godišnjak mu je uputio i prijetnje smrću.

Ključne riječi

Komentara 4

DE
denderi
13:03 08.03.2012.

morali su turnuti euriće doktoru i nebi bilo problema sa posjetom...a ovako se doktor drži kućnog reda

MO
mojzagi
13:06 08.03.2012.

Evo jos jednog dokaza zaostalosti kod nas, ja znam svaki bi htio posjetiti svog bolesnog, ali postoji i neki red, u to vrijeme su vizite obrada bolesnika a ne posjete no neki primitivci misle da sve smiju--i mi bi u u EU^. Moramo otvoriti skole ponasanja prije toga.

Avatar Bjeda
Bjeda
21:15 08.03.2012.

Mogao ih je slobodno ostaviti na promatranju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije