Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletio s ceste

U prometnoj nesreći poginuo čelnik lokalnog HDZ-a

Milan Turkalj
Foto: Facebook-profil
03.12.2014.
u 11:35

Upravljajući osobnim automobilom, Turkalj je u jednom trenutku naglo prešao na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera

Vozač Milan Turkalj (47) iz Vrbove poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak oko 21.15 sati dogodila u tome mjestu nedaleko od Nove Gradiške.

Upravljajući osobnim automobilom, Turkalj je u jednom trenutku naglo prešao na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera. Zbog toga je došlo do zanošenja vozila po kolniku i slijetanja preko travnate bankine u odvodni kanal, a potom i udara u stablo. Vozač je na mjestu smrtno stradao.

Turkalj je završio Industrijsko-obrtničku školu u Novoj Gradiški, a do invalidske mirovine radio je u oriovačkoj tvornici namještaja Oriolik. Mještani će ga upamtiti i kao dopredsjednika Općinskog odbora HDZ-a, predsjednika Mjesnog odbora te kao tajnika Nogometnog kluba Omladinac iz Vrbove.

>>Na biciklisticu (22) naletio auto, a zatim i bus. Teško je ozlijeđena

>>Curice u uništenom autu plakale i gledale kako im majka umire

Komentara 27

DU
Deleted user
12:40 03.12.2014.

Eto kuda sve vodi. Nije poginuo muškarac, vozač, otac, nego čelnik lokalnog ogranka stranke. Silom nas se dijeli na nekakove stranke, konzervativce, napredne, južnjake i sjvernjake i sl. a ne na ljude i neljude. I što reče jedan od predsjedničkih kandidata sinoć na televiziji postoji nevidljiva, a tako vidljiva ruka, koja vuče konce i stvara nered, jer samo u neredu može postojati. Obitelji poginulog iskrena sućut.

RI
ribar110
11:52 03.12.2014.

Moja sucut i budite jaki

AN
Android
13:15 03.12.2014.

DOBARDAN je potpuno u pravu a prvi primjer je pisanje "puky cro".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije