Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozilom upravljao pijan

Pijan vozio zaprežna kola, jedna osoba poginula

policija noćna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.02.2015.
u 10:23

Iz policije navode kako je 66-godišnjak, koji je upravljao zaprežnim kolima, bio pod utjecajem alkohola.

Jedna osoba je poginula, a tri su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se jučer, oko 18 sati, dogodila u okolici Vinkovaca na raskrižju županijske i nerazvrstane ceste.

Do prometne nesreće je došlo tako što je osobno vozilo udarilo u zaprežno vozilo koje je bilo neosvijetljeno. Od posljedica udara 67-godišnja putnica u osobnom vozilu je na mjestu preminula dok su vozač osobnog vozila kao i dvije osobe koje su se nalazile na zaprežnim kolima lakše ozlijeđeni.

Iz policije navode kako je 66-godišnjak, koji je upravljao zaprežnim kolima, bio pod utjecajem alkohola.

>> Auto se prevrnuo na krov, jedna osoba prebačena u bolnicu

Komentara 5

AL
alphazulu99
15:01 17.02.2015.

Ovo sto je popio i sto je neosvjetljen bice mu uzeto u obzir kada bude placao nastalu stetu. Jedna je osoba poginula.

MA
matildica
18:45 14.02.2015.

bio pijan pa što hoče li mu oduzeti vozačku ma molim vas ljiepo tko je koga udario ovaj što je bio osvijetljen itrijezan ili ovaj što je bio pijan i neosvijetljen no dobro za ovog vrlog novinara je najvažnije daog vrlog novinara je najvažnije da si je ćovijek malo popio

AJ
ajam
21:30 14.02.2015.

Sta bi bilo drugacije da je kocijas bio trijezan..... Konji koji su vukli kola uglavnom znaju smjer u kome se krecu i drze se desne strane. lampas na kolima moze biti od pomoci , ali kada je magla i kad i kad ga primjetis , u velikoj brzini je vec kasno. Tamo gdje ima zaprege, POVECATI OPREZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije