Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao motociklist

U prometnoj na Pagu vozač motora zadobio ozlijede opasne po život

policija
Arhiva VL
03.07.2010.
u 09:13

U prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 47-godišnjakinja iz Zadra i motocikl zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak iz Velike Gorice.

ZADAR - Sinoć oko 18.30 sati na otoku Pagu na raskrižju kod mjesta Vlašići u prometnoj nesreći teške ozlijede opasne po život zadobio je 32-godišnji vozač motocikla iz Velike Gorice.

U prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 47-godišnjakinja iz Zadra i motocikl zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak iz Velike Gorice. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 32-godišnji vozač motocikla koji je hospitaliziran u zadarskoj bolnici - istakli su iz PU zadarske.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar bok
bok
09:59 03.07.2010.

Trebamo fotoradare, kao u svim drugim zemljama. Pa nek onda bude frajer tko hoce. I placa racune koliko zeli.

WI
witchie
11:04 03.07.2010.

Opet motorist! Hoće li konačno policija počet malo oštrije djelovati protiv tih luđaka na cestama??? Koji obavezno voze preko ograničenja, pretiču vozila tako da ih vozači samo čudom mogu zamijetiti, a da ne govorimo o raznim egzibicijama koje izvode na javnim prometnim površinama!

CE
cericzel
12:39 03.07.2010.

03.07.2010. u 11:04h witchie je napisao/la: Opet motorist! Hoće li konačno policija počet malo oštrije djelovati protiv tih luđaka na cestama??? ________________ U ovom članku nije uopće navedeno da je motorist skrivio nesreću. Može biti da mu je baba uzelaa prednost, kao što većina onih koji su kupili vozačku, i čine-uzmu prednost motoristu, jer ni ne znaju tko prednost ima.. Riješi se predrasuda i zalupanog razmišljanja, a i ljubomore.. Motoristi, drž\'te se, pamet u glavu, i polako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije