Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U požaru izgorjelo više od 50 pasa, uhićen tinejdžer

psi
Foto: Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL
1/13
12.09.2014.
u 12:27

Više od 30 vatrogasaca dovelo je požar na kontrolu, a oštećena je oko trećina kaveza

Više od 50 pasa izgorjelo je u jučerašnjem požaru u azilu u Manchesteru u Velikoj Britaniji, prenosi Telegraph. Vatrogasci i ljubitelji života spasili su više od 150 pasa, koji su prebačeni u drugi azil u Grappenhallu.

Zbog sumnje u podmetanje požara jučer je priveden 15-godišnji dječak koji je ostao u pritvoru i nakon ispitivanja danas ujutro.

- Odlučni smo u utvrđivanju kako i zašto je došlo do ovog požara te ćemo usko surađivati s našim partnerima u vatrogasnoj službi - rekao je inspektor Neil Jones.

Više od 30 vatrogasaca dovelo je požar na kontrolu, a oštećena je oko trećina kaveza. Tragična je dirnula srca mnogih pa je nakon nekoliko sati prikupljeno više od 250.000 funti donacija. Vijest o požaru brzo se proširila, a na lice mjesta stiglo je više od 100 ljudi koji su došli pružiti pomoć i donijeli deke, pseću hranu i kaveze kako bi psi mogli biti prebačeni u drugi dom.

Foto: Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL

Foto: Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL

>> Prolaznik pronašao 43 uginula psa u Novom Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije