Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA POSLOVA

U potrazi ste za poslom? Zapošljavaju Pliva, Bauhaus, Pan-Pek...

posao
Pixabay/Ilustracija
04.07.2023.
u 16:08

Portal posao.hr donosi vam 10 atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika. Iskoristite njihovu mogućnost brze prijave!

Motus Media d.o.o. zapošljava Snimatelja - Montažera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi trajno zaposlenje u opuštenom okruženju s dobrom ekipom, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom, i usavršavanje na dostupnim edukacijama. Možete se prijaviti do 12.07.2023. putem brze prijave.

PHOENIX farmacija d.o.o. zapošljava Računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata se traži dobro znanje rada u Outlooku, iskustvo rada u MS Office alatima i dobro poznavanje računovodstvenih i poreznih propisa. Poslodavac nudi kolektivni ugovor, božićnicu, uskrsicu, regres i naknadu za topli obrok. Prijaviti se možete do 17.07.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Operatera u sterilnoj proizvodnji (m/ž) i Radnika u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. PLIVA će vam pružiti znanje, stručnost, predani timski rad i suvremene tehnologije. Poželjno je prethodno iskustvo rada u farmaceutskoj industriji, ali nije uvjet. Prijave se zaprimaju do 24.07.2023. putem brze prijave.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Blagajnika (m/ž) u Zadru. Od kandidata se traži komunikativnost i usmjerenost na klijenta. Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje, popust za zaposlenike, stručno uhodavanje u posao uz povremene edukacije i ugodnu radnu okolinu. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Terra Park d.o.o. zapošljava na pozicijama Kuhar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž), Pizza majstor (m/ž), Barmen (m/ž), Konobar (m/ž), Prodavač / Trgovac (m/ž) i Djelatnik na održavanju bazena (m/ž). Poslodavac nudi plaćene osiguran smještaj i dva obroka na teret poslodavca te kvalitetne uvjete rada u poticajnoj okolini. Mjesto rada je Novalja. Prijaviti se možete do 27.07.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž). Traži se ambiciozan, odgovoran i motiviran kandidat koji vidi svoju karijeru u modnoj industriji. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, bonuse za ostvarene rezultate i dodatne nagrade. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 27.07.2023. putem linka.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. zapošljava Specijalista zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave se zaprimaju do 10.07.2023. Ova najveća hrvatska farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu traži osobu koja smatra da je sigurnost zaposlenika na prvom mjestu. Poslodavac će joj osigurati mogućnosti napredovanja i razvoja te rad u inovativnom i poduzetnom okruženju. Prijavite se putem linka.

media-press.tv Adria d.o.o. traži Tekstopisca / Editora za tiskana izdanja (m/ž) na njemačkom jeziku. Poslodavac nudi stručno mentorstvo, sustav bonusa, poticajno radno okruženje i mogućnosti usavršavanja. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, ali moguća je opcija trajnog rada od kuće. Prijave traju do 11.07.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na pozicijama Operater na proizvodnoj liniji (m/ž) u Labinu i Radnik na proizvodnoj liniji (m/ž) u Bujama. Poslodavac nudi smještaj, osiguran prijevoz, naknadu za preseljenje, smjenski rad i ugovor na neodređeno. Prijave traju do 20.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Pan-Pek d.o.o. zapošljava na poziciji Sezonski prodavač (m/ž). Natječaj je otvoren do 05.07.2023, a mjesto rada uključuje Fažanu, Pulu, Selce, Šimune, Straško, Novalju i Vir. Radno iskustvo nije potrebno, ali traži se ljubazan odnos prema kupcima i kvaliteta usluge. Prijavite se brzom prijavom na ovom linku.

Još vas mnogo otvorenih radnih mjesta čeka na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije