Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA POSLOVA

Znate bugarski ili rumunjski jezik? Otvara vam se prilika za posao, rad je od kuće

posao
Pixabay/Ilustracija
20.06.2023.
u 15:33

Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda. Ugrabite priliku i pronađite svoj posao iz snova!

Excel-Kobescak.hr zapošljava na poziciji Junior Marketing Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potreban je kandidat koji će kreirati sadržaj za portal, uređivati vizuale za društvene mreže i raditi različite prodajne kampanje. Prijave se zaprimaju do 27.06.2023. putem brze prijave.

Allianz Hrvatska d.d. zapošljava na pozicijama Glavni specijalist za poreze i izvještavanje (m/ž), Računovođa u analitičkom računovodstvu (m/ž) i Računovođa u premijskom računovodstvu (m/ž). Od kandidata se traži viša stručna sprema i prethodno radno iskustvo. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 03.07.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Viličarista (m/ž). Mjesto rada je Zagreb - Jankomir. U opisu posla nalazi se sigurno, uredno i točno sortiranje, slaganje i pozicioniranje robe unutar skladišta pomoću viličara. Prijaviti se možete do 03.07.2023. putem linka.

Kamp Šimuni d.o.o. traži Voditelja ljudskih potencijala (m/ž). Mjesto rada uključuje otok Pag i Zagreb. U opisu radnog mjesta nalazi se regrutiranje i selekcija kandidata, kontroling troškova rada i praćenje radne uspješnosti. Poslodavac nudi stalni radni odnos i rad u dinamičnom timu. Možete se prijaviti do 31.07.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Prodavača na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada je Zadar. U opisu posla je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana benzinskog servisa. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja te redovna i sigurna primanja. Možete se prijaviti do 31.12.2023. putem brze prijave.

RI-LUX d.o.o. traži Trgovca u salonu rasvjete (m/ž). U opisu posla nalazi se prodaja i prezentacija rasvjetnih tijela klijentima u maloprodaji. Poslodavac nudi stalni radni odnos i stimulativni sustav nagrađivanja. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 05.07.2023. putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Press Ads Copywriter with Croatian - freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Bulgarian - freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Romanian – freelance (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju prethodnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 14.07.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Radnika u praoni automobila (m/ž). Prijave se zaprimaju do 27.06.2023. Mjesto rada je Križevci. U opisu posla nalazi se zaprimanje automobila te pranje i čišćenje unutrašnjosti. Od kandidata se traži vozačka dozvola B kategorije i osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Sezonskog radnika u trgovini (m/ž). Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, osiguran smještaj, atraktivna primanja i bonuse. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave traju do 05.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Animator (m/ž), Slastičar (m/ž), Stay Fit Trener (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Sobarica (m/ž) i još 6 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

Na portalu posao.hr nalazi se još mnogo poslova koji čekaju samo na vas. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije