Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponuda poslova

U potrazi ste za poslom? Zaposlenike traže Pliva, McDonald's, Roto Dinamic...

ured ilustracija
Pixabay/Ilustracija
21.11.2023.
u 17:18

Pogledajte što s ovoga tjedna nudi na tržištu rada...

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava Vozača dostavljača (m/ž) – C ili B kategorija na nekoliko lokacija na hrvatskoj obali. Opis posla je dostava robe kupcima, komisioniranje robe, istovar i utovar te slaganje ambalaže. Poslodavac će pružiti dvije vrste stimulacije na razini svakog mjeseca koje ovise o rezultatu kompanije te vašem postizanju zadanih ciljeva koji se prate kroz program. Prijavite se putem linka do 27.11.2023.

Cortina d.o.o. zapošljava Vrtlara / prodavača u vrtnom centru (m/ž) u Čavlama. U opisu posla je prodaja robe iz asortimana u VRTNOM CENTRU CORTINA. Benefiti ove pozicije je mogućnost napredovanja na više pozicionirana radna mjesta i stimulativna neto plaća. Prijavite se do 01.12.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava na poziciji Stručnjak za zaštitu na radu (m/ž) u Rijeci, Puli, Varaždinu, Splitu, Zadru i Zagrebu. Poslodavac omogućuje trinaestu plaću, nagrade za radne rezultate, prigodne godišnje nagrade (uskrsnica, božićnica), naknadu za topli obrok, djelomičnu naknadu za troškove prijevoza na radno mjesto te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijavite se do 30.11.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na poziciji Radnik u restoranu - Student (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prijave se zaprimaju na linku. Prijavite se do 30.11.2023.

Jet2.com Limited zapošljava na pozicijama Airport Representative (m/ž) i Resort Team Leader (m/ž) u Dubrovniku. Nude mnoge pogodnosti poput u potpunosti plaćenog treninga i IT opreme, mogućnosti napredovanja i slično. Prijaviti se možete do 16.12.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 13.12.2023.

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Vodeći stručnjak za osiguranje kvalitete (m/ž). Poslodavac nudi mogućnosti za kontinuirani razvoj i dodatne novačane naknade. Traži se osoba s VSS ili minimalno VSS ili minimalno 300 ECTS bodova koja poznaje engleski jezik i ima minimalno 8 godina radnog iskustva. U posao ulazi rad u GMP/GLP okruženju i donošenje odluke o kvaliteti za gotove proizvode . Mjesto rada je Zagreb.Prijaviti se može na link do 27.11.2023.

Jurko-Usluge d.o.o. zapošljava na poziciji Konobar (m/ž). Izabranom kandidatu nude se rad na neodređeno vrijeme i mogućnost dodatne edukacije. U posao ulazi posluživanje hrane i pića i obračun blagajne. Traži se kandidat koji poznaje engleski jezik, timski je igrač i ima iskustvo rada u ugostiteljstvu najmanje 1 godinu. Mjesto rada je Zagreb. Prijave se mogu poslati na link do 28.11.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar (m/ž). Opis posla je komisioniranje robe, istovar i skladištenje. Poslodavac nudi redovita primanja, mogućnost rada na ugovor o radu. Za ovu poziciju traži se proaktivnost u radu i osnove rada na računalu. Zainteresirani se mogu javiti do 13.12.2023. na link.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije