Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALI

U posljednjih tjedan dana nestalo 14 osoba, većinom mladih

nestali (1)
Foto: NENO
1/9
21.06.2013.
u 09:16

Najmlađa nestala osoba je 14-godišnja Tamara Vujadinović, koja je nestala 18. lipnja

Od 10 osoba koje su nestale prošli tjedan pronađeno ih je sedam, a policija još traga za Jurom Barišićem, Draganom Slanček i Zdravkom Vasilićem, javljaju iz Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO).

U posljednjih tjedan dana nestalo je novih 14 osoba.

Marina Mašić (15) u ponedjeljak je, 17. lipnja, otišla s adrese u Zagrebu, Struge 40, u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Ima piercing u nosu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice i bijele tenisice Puma.

Valentino Gašpar (17) u petak je, 14. lipnja, otišao s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70a u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u majicu, traperice i tenisice.

Leonardo Grčević (16) u nedjelju, 16. lipnja, udaljio se s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2, u nepoznato. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Božidar Jež (60) 17. je lipnja otišao s adrese u Zagrebu, Junkovićev put 3, u nepoznato. Božidar Jež visok je 175 centimetara, ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u svijetloplavu majicu kratkih rukava, tamnoplavi donji dio trenirke i žute cipele.

Dino Kominović (15) u srijedu, 19. lipnja, udaljio se s adrese u Zagrebu, Ilica 207, u nepoznato. Visok je 160 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Ivan Ćosić (22) u subotu je, 15. lipnja, otišao od kuće u Rugvici u nepoznato. Visok je 180 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu dugih rukava s kapuljačom, bordo hlače, plave tenisice, bordo šiltericu, a sa sobom ima tamnoplavi ruksak.

Tamara Vujadinović (14) 18. je lipnja otišla s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja 70A. Visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i oči, a u trenutku nestanka bila je odjevena u kratke hlače, majicu kratkih rukava i tenisice.

Nikolina Udorović (15) 16. je lipnja otišla od kuće u Josipdolu u nepoznato. Visoka je 165 centimetra, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani lica ima ožiljak.

Luca Šimić (80) 17. je lipnja otišla od kuće u Zagrebu u nepoznato. U tom je trenutku bila odjevena u tamnoplave hlače, smeđu majicu kratkih rukava i bež natikače. Luca Šimić ima sijedu kosu i srednje je tjelesne građe.

Maja Radoš (16) u ponedjeljak je otišla s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Visoka 170 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Mia Ćosić (16) u utorak je otišla s adrese u Zagrebu u nepoznato. Visoka je 170 centimetra, ima crnu ravnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u kratke hlače, majicu kratkih rukava i tenisice.

Anamaria Ćosić (16) u utorak, 18. lipnja, otišla je s adrese u Zagrebu u nepoznato. Visoka 170 centimetra, ima crnu valovitu kosu, crne oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crne kratke hlače, majicu kratkih rukava i bijele tenisice.

Maria Sara Ćehić (16) 17. je lipnja otišla s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Visoka je 165 centimetra, ima crnu valovitu kosu, kestenjaste oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe.

Jela Barbulović (17) se tijekom noći, 19. lipnja, udaljila iz obiteljske kuće u nepoznato. Visoka je 165 centimetra, ima kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije