Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli

U posljednjih sedam dana nestalo sedam osoba

nestali (1)
Foto: NENO
1/4
12.07.2013.
u 08:56

Luka Romanović, Dragana Slanček, Andrijana Ivić, Renata Marinelić, Luka Marjanić, Ana Barabrić i Vedran Devčić nestali su u posljednjih sedam dana.

Od osam nestalih osoba prošlog tjedna pronađeno je troje. Još se uvijek traga za  Valentinom Čontom, Ivanom Knežević, Marijom Mijatović, Maricom Nikolaš, Ozanom Uckesenom, javlja NENO.

U proteklih sedam dana nestalo je sedam osoba.

Luka Romanović (82) visok  je 170 centimetara i slabije je tjelesne građe, a u srijedu, 10. srpnja, otišao  je s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta 29 u nepoznato.
U trenutku nestanka bio je odjeven u svijetlu kariranu košulju kratkih rukava, sive hlače. Na glavi nosi slamnati šešir, a preko ramena torbicu.

Dragana Slanček (16) nestala je u srijedu, 10. srpnja kad je s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 otišla  u nepoznato. Visoka je 153 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu.  Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Andrijana Ivić (43) iz Zagreba nestala je u utorak, 09.srpnja s adrese Granice 44. Visoka je 167 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne težine. U trenutku nestanka bila je odjevena u roza majicu kratkih rukava, svijetloplave traperice i ljubičaste sandale.

Renata Marinelić (15)  nestala je u utorak, 9.srpnja s adrese Kukuljevićeva 11, Zagreb. Visoka je 171 centimetar, ima smeđu kosu i oči i jače je tjelesne građe.
U trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice, crvenu majicu kratkih rukava i tenisice.

Luka Marjanić (16) iz Vrbovca nestao je u nedjelju 07.srpnja s adrese Brdo 39. Visok  je165 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe.
Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ana Barbarić (15) u srijedu, 10. srpnja nestala je sa zagrebačkog Rudeša. Ana je visoka 172 centimetra, ima plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Ima blaže površinske ozljede na lijevoj ruci. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku nestanka.

Vedran Devčić (18) u utorak, 9. srpnja otišao  je s adrese u Zaprešiću, Jablanovec 238 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu kratkih rukava, kratke crne traperice, crno-bijele tenisice. Nosi plavi ruksak sa žutim natpisom.

>>U posljednjih 7 dana nestalo je 6 odraslih i dvoje maloljetnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije