Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

U posljednjih 7 dana nestalo je 6 odraslih i dvoje maloljetnika

nestali 5.7. (1)
Foto: screenshot nestali.hr
1/8
05.07.2013.
u 09:37

Valentino Čont (17) nestao je u petak 28. lipnja u Ivancu, a Dragana Slanček (16) nestala je 3. srpnja. S adrese u Bedekovčini udaljila se u nepoznato

Od 7 nestalih osoba prošlog tjedna pronađene su četiri osoba, a policija još uvijek traga za Ramom Neđmije, Jelom Lončar i Monikom Tomić. U posljednjih 7 dana nestalo je 8 osoba od čega 2 maloljetne, javlja NENO.

Valentino Čont (17) u petak 28. lipnja otišao je adrese u Ivancu u ulici Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je u trenutku nestanka bio odjeven.

Ivana Knežević (19) nestala je također u petak 28. lipnja kada je s adrese Spinčićeva 1 u Splitu otišla u nepoznato. Nije poznato u što je Ivana u trenutku nestanak bila odjevena. Visoka je 160 centimetara i ima plavu kosu.

Marija Mijatović (45) nestala je u Velikoj Kopanici 28. lipnja kada se udaljila s adrese u ulici Vladimira Nazora 37 u nepoznato. Visoka je 170 centimetara, ima smeđu kosu , zelene oči i srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, kratke traperice i crne tenisice.

Dragana Slanček (16) udaljila se u ponedjeljak 3. srpnja s adrese u Aleji Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini u nepoznato. Visoka je 153 centimetara, riđe je kose, kestenjastih čiju, ima okruglo lice te je slabije tjelesne građe, a na lijevoj nozi ima tetovažu. Nije poznato u što je Dragana bila odjevena u tom trenutku.

Marica Nikolaš (47) nestala je u Sesvetama u nedjelju 30. lipnja kada je otišla s adrese Selčinska 5 u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crne hlače, sivo-smešu vunenu vestu, sivi prsluk i crne cipele.

Ante Pezo (53) nestao je u Zagrebu 3. srpnja kada se s adrese Bolnička cesta 32 udaljio u nepoznato. Visoke je 190 centimetara, jače je tjelesne građe te ima sijedu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu kratkih rukava i traperice.

Ozan Uckesen (35) nestao je u Kupljenovom. On je u nedjelju 30. lipnja otišao s adrese Bziki 20 u nepoznato. Visok je 167 centimetara, ima prosijedu kosu i jače je tjelesne građ, a na desnom ramenu ima tetovažu na kojoj piše \'Marina\'. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu bez rukava, donji dio sivo-crne trenirke, crne tenisice, a sa sobom ima dvije manje putne torbe.

Tomislav Mihalinčić (29) nestao je u Zagrebu u utorak 4. srpnja kada je otišao s adrese Odranski vijenac u nepoznato. Visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u majicu kratkih rukava krem boje, traperice i bijele tenisice.  

>> U posljednjih sedam dana nestalo pet odraslih i dvije maloljetnice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije