Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavljeno policiji

U posljednja 24 sata napadnuta dva inspektora Državnog inspektorata, jedan hladnim oružjem

Zagreb: Zatvoreni restoran Dragaš u Kranjčevićevoj ulici
Zoe Sarlija/PIXSELL
17.02.2023.
u 12:53

Prvi se napad dogodio u četvrtak u Crikvenici, gdje je investitor fizički napao i verbalno vrijeđao te nasilno oduzeo službenu dokumentaciju građevinskom inspektoru, prilikom inspekcijskog nadzora građevine koja se nezakonito gradi. Drugi se napad dogodio danas u Samoboru, gdje su fizički i verbalno napadnuta dva veterinarska inspektora, pri čemu je jedan napadnut hladnim oružjem.

U posljednja 24 sata dogodila su se dva fizička i verbalna napada na inspektore Državnog inspektorata, jedan u Crikvenici drugi u Samoboru, izvijestio je Državni inspektorat u petak. Prvi se napad dogodio u četvrtak u Crikvenici, gdje je investitor fizički napao i verbalno vrijeđao te nasilno oduzeo službenu dokumentaciju građevinskom inspektoru, prilikom inspekcijskog nadzora građevine koja se nezakonito gradi.

Drugi se napad dogodio danas u Samoboru, gdje su fizički i verbalno napadnuta dva veterinarska inspektora, pri čemu je jedan napadnut hladnim oružjem. Oba su slučaja prijavljena Ministarstvu unutarnjih poslova. Državni inspektorat najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja te apelira na sve subjekte nadzora te širu javnost na osudu nasilja te profesionalni pristup, kako bi inspektori nesmetano obavljati poslove iz svoje nadležnosti.  

>> VIDEO: Kod Zeline pronađeno 435 kg droge: 'Ovo je jedna od većih zapljena u posljednjih 10-ak godina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije