Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen

U Porscheu jurio autocestom 242 kilometra na sat

autocesta
Duško Marušić/Pixsell
25.09.2012.
u 09:50

Kažnjen je novčanom kaznom od 7000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole

Na autocesti na putu prema jugu ličko-senjska policija pokraj odmorišta Zir zbog prebrze vožnje zaustavila je 69-godišnjeg njemačkog državljanina.

Vremešni Nijemac je u automobilu Porsche 911 vozio visoko iznad dopuštene brzine. Jurio je 242 kilometra na sat.

Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 7000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od 12 mjeseci, izvijestila je lička policija.

Ključne riječi

Komentara 25

MA
marcellus
10:17 25.09.2012.

slažem se, iako je takav stav danas strahovito nepopularan. Volim praznim autocestama voziti 200 na sat, i ne vidim koga time ugrožavam. Danas imamo paradoks da ljudi jurcaju B cestama koje su zavojite i stvarno opasne, ali na njima nemaa presretača. U njemačkoj nema ograničenja na auto cestama i svi voze 300 ako mogu, jesu li njemci divljaci i primitivci? Teško. A manje imaju nesreća nego mi.

TO
Toni50
10:24 25.09.2012.

U Porscheu "jurio" je vozio slobodnom autocestom 242 kilometra na sat.. To vozi svakodnevno autocestom u Njemačkoj čak i 260 i šta nije senzacija vidimo sliku prazna suha cesta ( ali zbrana i onda sljedi lova zarada!) I o jeje sve, inače su groblja puna od onih koji vez uglavnom pola od toga po običnim cestama i ulicama gradova -sela .,,,,

KR
kristov
10:07 25.09.2012.

Dobar auto, dobra cesta, vremešni čovjek pun novaca, poželio malo adrenalina. Ne to ovdje ne prolazi, treba se vratiti na starojugoslavensko vozilo fićo ili stojadin, 45 konja i maksimalna brzina 90 km/h. Čemu nove i moderne ceste, čemu takvi automobili, čemu.....?? Plati porez za kupovinu vozila, plati cestu, plati osiguranje, sve plati, a onda s njim u plast sijena. Glupo, makar ne odobravam jurcanje, ako za to nema uvjeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije