Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detonacija

U Podgorici eksplodirao blindirani BMW, poginuo mladić

Eksplozija u Podgorici
Foto: Screenshot Vijesti.me
29.03.2018.
u 20:32

Policija kaže da je to vozilo koristio Dražen Čađenović, navodno pripadnik barske kriminalne grupe, ali još nije službeno potvrđeno.

Jedna je osoba poginula u današnjoj eksploziji bombe u garaži u Podgorici. 

Eksplozivna naprava eksplodirala je u garaži na Rimskom trgu oko 19 sati. Vijestima je iz policije neslužbeno rečeno da je eksplodirao blindirani BMW minutu nakon što je ušao u garažu. Prema neslužbenim informacijama, poginuo je vozač tog automobila. 

Policija kaže da je to vozilo koristio Dražen Čađenović, ali još nije potvrđeno da je on i večeras bio u tom vozilu i smrtno stradao.

RTCG piše kako je poginuo mladić.

Iz policije su neslužbeno rekli da je on pripadnik barske kriminalne grupe i da mu je policija to vozilo nedavno bila oduzela zbog provjera.

Prema neslužbenim informacijama, u eksploziji nije ozlijeđen nitko drugi niti su oštećena druga vozila u garaži.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
21:06 29.03.2018.

Nije dao da na njegovoj BARI rade hidroelektranu ili ????

Avatar loka
loka
21:41 29.03.2018.

"Navodno, eksploziv je bio u automobilu kojim je upravljao Čađenović i on ga je slučajno aktivirao nakon čega je stradao.".. hehe.. začađavio sam sebe čađenović.. bravo majstore !

JU
juma
22:31 29.03.2018.

Taj BMW je odnosu na ostale premijum marke dosta nepouzdan automobil koji se cesto kvari i samozapaljuje, a evo ovaj je cak i eksplodirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije