Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Japan

U padu helikoptera poginulo devet osoba

Pad helikoptera Japan
Foto: Screenshot/YouTube
11.08.2018.
u 12:17

Helikopter tipa Bell 412 krenuo je iz baze u petak ujutro na promatrački let od dva sata ali se nije vratio u bazu te je s njim izgubljen svaki kontakt

Devet osoba u helikopteru civilne sigurnosti koji se srušio u petak u središnjem dijelu Japana na trening-letu poginulo je, objavili su u subotu dužnosnici na licu mjesta.

"Pogibija svih devet putnika potvrđena u subotu", objasnio je lokalni dužnosnik. 

Policija i vojska pokrenule su spasilačke operacije kako bi pronašli putnike nakon pada letjelice nad šumskim masivom prefekture Gunma, sjeverozapadno od Tokija

Žrtve su pripadale civilnoj sigurnosti i vatrogascima. Bio je tu i pilot i mehaničar, rečeno je iz istog izvora. 

Istražitelje je na lice mjesta poslala vlada.

Helikopter tipa Bell 412 krenuo je iz baze u petak ujutro na promatrački let od dva sata ali se nije vratio u bazu te je s njim izgubljen svaki kontakt. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije