Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

U ovoj zemlji nevoljnika Maji Sever treba dati emisiju svaki dan

Dok gledam Hrvatsku uživo koju ona uređuje, pada mi na pamet: što bi Amerikanci napravili od novinarke kao što je Maja Sever!

Komentari 30

ST
strsljen2013
16:12 28.10.2014.

Vratite nam Blaženku.

VL
DU
Deleted user
14:51 28.10.2014.

Niste jedini koji okreće program kad dotična vodi spomenutu emisiju.Gospođa je upravo loš primjer na što je došlo novinarstvo HTV-a.Kad joj pridodate Stipu Alfira onda su u kompletu.Strava od novinarstva!

VL
DU
Deleted user
14:35 28.10.2014.

ne lupetaj s tom majom se(R)ver novinarka od zadatka iliti partije.pitaj ju di joj je ivica lovrić kog je za svaku malu zvala na dalekovidnicu tema naravno pokradena cibona.vratite te emisije pa će te vidit ko i što stoji iza svega toga.

VL
MX
MXLCLGTG
14:37 28.10.2014.

Pravo lupetanje ona radi samo po direktivi ustvari kad ona uredjuje hrvatska uzivo mijenjam Kanal.

VL
TV
tvrtko3
15:43 28.10.2014.

Što zna nekakav tamo profesor i što su pokazala nekakva tamo ispitivanja, važno je što "misli" Maja Sever. Dotična je gospođa testirana i nalazi su pokazali to što su pokazali i točka. Novinarstvo koje prakticira Maja Sever je "rekla kazala", i zaslužuje da joj ukinu bilo kakvu aktivnost na TV-u. To je tip ala Holly u politici, sve je šptetno za zdravlje, ne treba nam nikakva industrija, svi poduzetnici su lopovi, živo javni sektor, živjelo samoupravljanje......

VL
DU
Deleted user
15:00 28.10.2014.

Brišete komentare gospođo novinarka,ali uzeli ste loš primjer novinarstva Maju Sever i zato imate to što imate loše komentare po dotičnu.gospođa je reagirala kad su je prozvali da je obojena.Nemojte to radit,skočite pa recite hop!

VL
ME
MED
15:11 28.10.2014.

Maja Sever,Elizabeta Gojan, Ivanka Toma imaju pravo u Hrvatskoj kune dobivati a Hrvatice neka se sele daleko daleko daleko da nebi slucajno izasle na izbore i glasale za one koji ih mogu promijeniti!

VL
Avatar glycerin
glycerin
17:24 28.10.2014.

gledao sam emisiju. maja sever se pokazala krajnje neprofesinalnom, pristranom i neotesanom. ako je mislila napraviti emisiju, trebala se pripremiti, a ne kao agresivna papiga ponavljati teze koje ne stoje. odurno kvazi novinarstvo.

VL
DU
Deleted user
18:34 28.10.2014.

Meni je Sever užasno iritantna. Muka mi je kad je vidim onako patetičnu s onim pasjim pogledom kak zumira gosta. Da ne velim da u emisiju uvijek zove samo one koji njoj pašu. Druga strana tu vrlo rijetko dobije priliku da kaže svoj stav. Ma svi ti novinari na HTV su mi ljige. Nekako su pristranu uglavnom za ovu opciju koja je na vlasti

VL
Avatar Plantago
Plantago
14:54 28.10.2014.

Maja Sever? Žao mi je, nije kvalitetna novinarka. Kvalitetan novinar, nakon što joj profesor doktor kaže da nema objektivnih razloga za preosjetljivost kod dotične pacijentice, pušta prilog koji govori o efektu noceba (obrnuti placebo) i razgovara o tome je li to možda efekt i kod ove pacijentice, a ne "pili" po doktoru. Takvi se efekti događaju i kod pacijenata koji dobiju npr. citostatike i odmah počnu povraćati, iako niti oni odmah djeluju niti svi izazivaju povraćanje.

VL
ME
Merlin
16:09 28.10.2014.

lijepo i kolegijalno da kolegica hvali kolegicu na temelju ove zadnje emisije gdje je "ubola" priču koja se već tjednima vrti po medijima, i gdje je čak i varga reagirao i sad ide taj neki novi zakon da smiju doplaćivat lijekove koji im bolje pašu, itd. nije potrebno bit posebno pametan pa "nagazit" ovog lika, s pravom, i ja bi, i svatko od nas bi. to je jedno. drugo, gđa smrekar zaboravlja da je ta ista maja sever naglašavala, ono, za vrijeme poplava, kako su "posebno mladi antifašisti" pomagali...zar je TO dobar i nepristran novinar?! zato vi gđo smrekar ostavite "borbu za malog čovjeka" nekom istinski poštenom i empatičnom novinaru. gđa sever ipak nije taj kapacitet. A usporedba s Oprah....ooo, bože...neću ništa reći..

VL
FE
FelixBoy
19:57 28.10.2014.

Mislim da bi ona nakon jučerašnje emisije trebala zauzeti mjesto u konziliju liječnika na kbc rebro!! Bila je tako uvjerljiva kao i ovaj uradak uvažene novinarke smrekar! Najbolji dio je bio uvjeravanje oko placeba. Samo sto nije upitala kako smijete,, kako vas nije sram? Strava ! Ne znam sti ce raditi kad ode kukuriku vlast , mislim da ce možda arhivirati vlastitu gradu i uratke!

VL
Avatar Django
Django
22:14 28.10.2014.

Na žalost, u ovoj zemlji gdje su sve vrijednosti izokrenute, ono što je nedostatak proglašava se vrlinom. Grize poput morskog psa!!!??? I to bi kao trebala biti vrlina? Ona grize samo one koji su različitog svjetonazora, kao Stanković i kao Bago. Da je u Americi, dobila bi nogu u mekano već nakon prvog "ugriza". Ta žena je prava nepatvorena skojevka. Da ima priliku, grizla bi i zapravo!

VL
DS
davor.saraja
22:40 28.10.2014.

Za mene je jedna od lošijih vodotelja ..unaprijed se opredjeli za svoju stranu istine i nikad drugoj strani ne da riječ

VL
DU
Deleted user
23:33 28.10.2014.

Osobe poput Maje Sever i autorice ovog članka u Americi ne bi mogle prismrditi televiziji a kamoli biti voditeljice. Da nije partijske podobnosti nikad ne bi čuli za nju.

VL
Avatar ciril
ciril
22:32 28.10.2014.

Hvaleci i u zvijezde kujuci Maju Sever rekli ste sve o sebi i svom novinarstvu.

VL
Avatar Brumm_Brumm
Brumm_Brumm
08:21 29.10.2014.

"... što bi Amerikanci napravili od novinarke kao što je Maja Sever!" Predmet sprdnje, trajanja dan i pol ... :D

VL
DU
Deleted user
16:25 28.10.2014.

režiser o opravdavanju ivice lovrića o pokradenoj ciboni je upravo maja sever koja je tom kradljivcu dozvolila da dobije ekran i to naravno naplatila jer pročelnik ima respektabilan proračun od priko 2 miljarde kuna,to je maja sever,razumite

VL
AN
Anasta
00:59 29.10.2014.

Gledala sam tu emisiju jucer. Ne zelim suditi, no doktor je bio jako pristojan a Maja Sever nepristojna i pristrana. Doktor joj je pokusavao reci da postoje objektivne metode kojima je dokazano da pacijentica ne moze imati takve nuspojave od lijeka, a voditeljica je uporno tjerala svoje, samo sto ga nije pocela samarati. Inace mi se svidja kako Maja Sever vodi emisiju, ali je jucer bila zapanjujuce nepristojna na argumentiranu pricu.

VL
SO
Somelier
19:56 28.10.2014.

Maja Sever "crvena Barunica".Teško bih se odlučio tko je bolje crveni ona, Milanović ili Josipović. Vidio sam šta radi od onih koji nisu iz SDP-a.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.