Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
200-tinjak lokacija

U ovim Konzumovim trgovinama moći ćete ostaviti pomoć za žrtve poplava

Konzum Trešnjevka
Foto: ilustracija
19.05.2014.
u 17:41

Prvenstveno su potrebni svi higijenski proizvodi, proizvodi za čišćenje, pelene za djecu i odrasle, posteljina, ručnici te muško i žensko rublje i odjeća, prehrambeni artikli s duljim rokom trajanja

Konzum je uspostavio suradnju s Hrvatskim Crvenim križem u želji da odgovori na što veći broj upita za pomoć. S obzirom na to da Crveni križ raspolaže najrelevantnijim informacijama o potrebama stanovništva poplavljenih područja, Konzumova  distribucijska i logistička mreža ovom prilikom stavlja se u potpunosti na raspolaganje Hrvatskom Crvenom križu i svim građanima koji žele pomoći svojim donacijama.

Prvenstveno su potrebni svi higijenski proizvodi, proizvodi za čišćenje, pelene za djecu i odrasle, posteljina, ručnici te muško i žensko rublje i odjeća, prehrambeni artikli s duljim rokom trajanja. Tako će u svim Super i Maxi Konzum te pojedinim malim Konzum trgovinama (dvjestotinjak lokacija) biti uspostavljena prikupljališta svih robnih donacija građana, koje će Konzum promptno dostavljati direktno na lokacije poplavljenih područja u Hrvatskoj.

Popis Konzumovih trgovina u koje možete donijeti svoju robnu donaciju, pronađite na poveznici http://www.konzum.hr/O-Konzumu/Novosti/Konzum-u-suradnji-sa-Crvenim- krizem-za-pomoc-poplavljenim-podrucjima-u-Hrvatskoj

Agrokor koncern i sve njegove članice od početka aktivno sudjeluju u pružanju pomoći i doniranju najpotrebnijih sredstava za poplavljena područja Hrvatske, odgovarajući na direktne upite za pomoć. Sredstva će se i dalje nastavljati donirati, ali od danas isključivo kroz mrežu Crvenog križa radi optimalne distribucije i pomaganja najpotrebitijima. Ovim putem molimo da se svi budući upiti upućuju na e-mail adresu Hrvatskog Crvenog križa:  donacije@hck.hr , koji će ih svrstavati po prioritetu i prosljeđivati Konzumu.

>> Evo kako možete pomoći žrtvama poplava. Najpotrebnija je voda!

Komentara 11

KA
kafka
14:08 19.05.2014.

Bilo bi još bolje da je Konzum rekao za svaku doniranu kunu u robi kupljenu kod nas odričem se svoje marže (zarade trgovine - koju ni neznamo kolika je). . . . . . . . . . Ili jošIli još bolje za svaku doniranu kunu Konzum doniram 30 lipa (ili više). . .. . .. . . .. . .. . .. Samo tko to sve kontrolira?

TT
tomoice_tomice
14:04 19.05.2014.

hahahahahahahahahaha. Pa ovo je za upiškiti se od smjeha. Todorić skuplja od ljudi pomoć za postradale? Hahahahahahaha. To kao da vuku daš da čuva ovce.

KA
kafka
14:12 19.05.2014.

Reklama Konzuma pri sakupljanju pomoći. Hm?? Može proći, ali bilo bi gnusno da se reklamiraju i pri dodjeli pomoći koje doniraju građani-kupci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije