Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stavljen pod nadzor

U omiškom zaleđu buknuo požar: Vatrogasci uspjeli svladati vatru, nije bilo potrebe za kanaderima

Omiš: Uspješno lokaliziran požar kod mjesta Du?e
Leonard Nincevic/PIXSELL/Ilustracija
15.07.2022.
u 17:43

Na terenu su svi gasitelji operativne zone Omiš, kao i DVD Lovreč i Trilj,  61 vatrogasac sa 17 vozila

Veliki šumski požar koji je buknuo u petak oko 15.30 sati u Blatu na Cetini, u omiškom zaleđu,  nešto  prije 17 sati  stavljen je pod nadzor vatrogasaca, doznaje se iz županijskog Vatrogasno-operativnog centra Split.

Na terenu su svi gasitelji operativne zone Omiš, kao i DVD Lovreč i Trilj,  61 vatrogasac sa 17 vozila.

Županijski vatrogasni zapovjednik Ivan Kovačević je rekao da su prvo pozvani  kanaderi, ali su vatrogasci na terenu uspjeli svladati vatru koja je promjenom smjera vjetra mogla zaprijetiti kućama. Kanaderi na kraju nisu stigli, jer nije bilo potrebe za njima.

Požar je pod nadzorom vatrogasaca koji ostaju na terenu sve dok ga u potpunosti ne ugase. Još se ne zna kolika je opožarena površina, ali se zna da je gorjelo nisko raslinje i makija", rekao je Kovačević za Hinu.

VIDEO Stravične posljedice vatrene stihije na području Rasline

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije