Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fenomen

U Njemačkoj rođene blizanke različitih rasa

blizanci, dijete, djeca, porod
Profimedia
03.01.2012.
u 21:56

Majka blizanki i njezin suprug, koji je porijeklom iz Nigerije, ostali su iznenađeni rođenjem curice bijele rase, koja će se zvati Leonie, nakon koje je rođena curica crne rase, Louisa.

U Njemačkom gradu Leipzigu 40-godišnja medicinska sestra rodila je blizanke različitih rasa, piše Bild.

Majka blizanki i njezin suprug, koji je porijeklom iz Nigerije, ostali su iznenađeni rođenjem curice bijele rase, koja će se zvati Leonie, nakon koje je rođena curica crne rase, Louisa. Obje curice su zdrave, a njihova majka je izjavila kako jedva čeka kako će ljudi reagirati kada ih sretnu na ulici.

Ovakav fenomen se dogodi jednom u milijun slučajeva a u Njemačkoj su zabilježeni slučajevi iz 2008. godine u Berlinu i u istom gradu kao i sada, Leipzigu, 2005. godine.

Ključne riječi

Komentara 35

ST
Startrack
16:11 04.01.2012.

Miske kod mene je \"zastita rase i krvi\" u porodici. Ja nemam apsolutno nista protiv da cjeli svjet se toga ne pridrzava al moja porodica se drzi.

BA
balance
11:39 04.01.2012.

krive su \'klimatske promjene\' pitajte Vakulu!!!

LI
libero
07:05 04.01.2012.

Nije to nikakav fenomen, već jeb....e sa crncem i bjelcem, ili grupni sex.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije