Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na izlazu iz Karlovc

U nesreći ozlijeđen biciklist s 1,8 promila alkohola u krvi

bicikl
Marijan Susenj/PIXSELL
02.08.2013.
u 10:06

Iako je u prometnoj nesreći teže ozlijeđen, protiv bicikliste će proslijediti obavezni prekršajni nalog,

Nepoznati vozač autom je udario u biciklista u naselju Turanj na izlazu iz Karlovca, te je potom pobjegao s mjesta nesreće. Ovaj slučaj ne bi bio neobičan da kasnije nije utvrđeno kako je stradali biciklist imao čak 1,8 promila alkohola u krvi.

Prema službenim informacijama Policijske uprave karlovačke nesreća se dogodila jučer oko 23.50 sati. Biciklom je pod utjecajem alkohola nogostupom uz državnu cestu D1 upravljao 55-godišnji Karlovčanin. U jednom trenutku sišao je s nogostupa na kolnik i krivudao po njemu.

U tom trenutku u istom smjeru, iza njega, naišlo je zasad nepoznato vozilo i udarilo u ga, te se odmah udaljilo u nepoznatom smjeru. Policija još uvijek traga za vozačem tog vozila. Iako je u prometnoj nesreći teže ozlijeđen, protiv bicikliste će proslijediti obavezni prekršajni nalog, a nadležnom Državnom odvjetništvu i izvješće o navedenom događaju.

>> Pijani 26-godišnjak naletio na biciklistu i usmrtio ga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije