Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriminal u zagrebu

U nastavku akcije na Srednjacima uhićene dvije žene, došle po gotovo kilu heroina

Srednjaci
Foto: PUZ
1/4
17.09.2022.
u 16:58

Dvije ženske osobe, u dobi od 32 i 25 godina, uhićene su zbog sumnje da su radi daljnje preprodaje, u dogovoru s dvojicom muškaraca, nabavljale veće količine droge koju su potom skrivale u stanu na području Trešnjevke

Zagrebačka policija izvijestila je u subotu da je uhitila dvije žene koje su namjeravale preuzeti gotovo kilogram heroina, a slučaj je povezan s dvojicom državljana Bosne i Hercegovine koji su također zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama uhićeni prošli tjedan na Srednjacima.

Dvije ženske osobe, u dobi od 32 i 25 godina, uhićene su zbog sumnje da su radi daljnje preprodaje, u dogovoru s dvojicom muškaraca, nabavljale veće količine droge koju su potom skrivale u stanu na području Trešnjevke, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava. Osumnjičene su uhvaćene nakon što su došle u stan s namjerom da preuzmu dva omota ispunjena heroinom ukupne težine 841 gram.

Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene su predane pritvorskom nadzorniku, a posebno je izvješće dostavljeno nadležnome državnom odvjetništvu.

Do uhićenja 32-godišnjakinje i 25-godišnjakinje došlo je u sklopu nastavka istrage koja se vodi protiv dvojice državljana BiH, u dobi od 38 i 32 godine, koji su uhićeni u srijedu u policijskoj akciji na Srednjacima.

Pretresom stana koji je uhićeni dvojac koristio za preprodaju droge, policija je pronašla ukupno 56,1 gram kokaina i 39,8 grama heroina uz 699 grama punila za miješanje radi povećanja mase, 229,9 grama marihuane i pet vaga za precizno mjerenje težine.

Kod istog je dvojca, za koji istražitelji sumnjaju da pripadaju narkobandi, pronađeno i 1910 komada streljiva različitog kalibra, pet spremnika za pištolje i jednu elektrodetonatorsku kapislu zajedno s neutvrđenim elektroničkim sklopom.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
22:39 17.09.2022.

ove očito nisu pratile vijesti,,,,,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije