Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mira

U napadu talibana na građevinsko poduzeće poginulo 35 osoba

Hakimullah
AFP
19.05.2011.
u 22:01

U napadu je ranjeno najmanje 20-ak radnika. Sukob između čuvara poduzeća i talibanskih napadača trajao je dva sata

Trideset i pet zaposlenika jednog afganistanskog građevinskog poduzeća ubijeno je, a 20 ranjeno na istoku Afganistana prilikom napada talibana, izjavio je glasnogovornik pokrajine Paktia.

- Jedna velika skupina talibana napala je građevinsko poduzeće. Sukob između čuvara poduzeća i talibanskih  napadača trajao je dva sata., izjavio je glasnogovornik Rohullah Samoon.

Pokrajina Paktia jedno je od glavnih talibanskih uporišta. 

Ključne riječi

Komentara 6

AA
aabbcc
00:24 21.05.2011.

. Ne vidim za kaj bi se radnici mijesali u ovaj sukob i zasto ima 20 radnika ranjenih, zar se nisu mogli povuci, obustaviti rad u vrijeme opasnosti, sukoba ?

OB
-obrisani-
22:17 19.05.2011.

Idiotski Talibani su ovim pokazali točno ono za što ih se i optužuje! Teroristi kojima je stalo samo do nazadovanja jer u suprotnom ne bi mogli doći do izražaja! Nadam se da će i sami Afganistanci to shvatiti i riješiti se takvih idiota!

PA
patria
22:56 19.05.2011.

Da je NATO kojim slučajem ubio 35 Afganistanaca, odmah bi skočili svi dežurni dušobrižnici u jednoglasnu osudu zapadne antiterorističke intervencije. Valjda zato što se podrazumjeva da je potpuno normalno i u skladu sa lokalnim običajima da Talibani slobodno ubijaju koga god i gdje god hoće, a omraženi imperijalistički Zapad predvođen SAD-om ne bi ih trebao ometati u tome njihovom poslu. Ili je to ipak možda samo talibanski izraz protesta protiv okupacije Afganistana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije