Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirač

U naletu automobila na prikolicu traktora dvoje poginulih

policija
Foto: Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL
27.10.2014.
u 08:34

Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač osobnog automobila, dok je 53-godišnji suvozač u 20.30 sati preminuo u pakračkoj bolnici

Dvoje mrtvih, posljedica je prometne nesreće koja se dogodila sinoć oko 18.30 sati u Siraču u Branimirovoj ulici ispred kućnog broja 18. Vozač, 63-godišnjak, koji je u smjeru Daruvara upravljao Twingom daruvarskih registracijskih oznaka, za vrijeme izrečene mu zabrane upravljanja vozilima "B" kategorije, nije prilagodio brzinu gustoći prometa.

Zbog toga je u jednom trenutku udario u zadnju stranu neregistrirane prikolice, priključene za neregistrirani traktor daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je 56-godišnjak skretao na ugibalište zbog puknuća gume na prikolici. Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač osobnog automobila, dok je 53-godišnji suvozač u 20.30 sati preminuo u pakračkoj bolnici. Do sada je ove godine u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko-bilogorske poginulo ukupno devet osoba.

>> Sa 1,61 promilom zabio se u traktor pa napao traktorista i 91-godišnjakinju

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:47 27.10.2014.

Seoski promet, svatko vozi kako hoće i šta hoće, jer to je kao tu oko kuće pa šta se može desiti. A možda je uzrok nesreće i razlog zbog kojega je vozač ostao bez dozvole, a sada po Slavoniji ima svakog blaga božijeg od kojeg čovjek može razgaliti dušu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije