Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U najozbiljnijoj geopolitičkoj krizi od svog osnutka ujedinjena Europa nema pravo političko vodstvo

06.02.2024. u 22:37

Macronove pompozne izjave o europskoj sigurnosnoj arhitekturi, europskoj strateškoj autonomiji i bezuvjetnoj potpori Ukrajini zvuče retorički uvjerljivo, ali, na žalost, zasad je riječ samo o retorici. I to nije samo problem Francuske, nego cijele Europe. Radi se o problemu europskog vodstva.

Komentara 3

XA
xaron
03:41 07.02.2024.

…EU NEMA pravo poitičko vodstvo…Da sam ja ovo napisao dobio bi zabranu,ali eto kad vi kažete naka bide tako.

DU
Deleted user
00:43 07.02.2024.

sto znaci bezuvjetna potpora ukraini, sto se ne spremi europska vojska i ne krene u ukrainu da je brani? ovo je ko kada su rusi stali ispred varsave i cekali da njemci pobiju poljske domoljube pa onda usetali u poljsku. drugovi europljani ako im hocete pomoci onda molim noge u cizme, pusku u ruke i na istocni front, a ukrainci nek se povuku iz rovova i odmore sest mjeseci u europi.europljana ima 400 miliona vise nego duplo od rusa pa sta cekate, volio bi makrona i sulca viditi u prvim redovima zajedno sa svojom punoljetnom djecom.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
07:12 07.02.2024.

nema sto niste ti tvoja globalisticka kamarila unistili, rasturili, ili podjarmili a sad abi to popravljali. vi to ne mozete jer ste vi vinovnici svega te mora doci do promjene...samo druge politike to mogu-vi ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije