Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgode tijekom lova

U lovu na šljuke i divlje svinje lovci ranili kolege u Udbini i Županji

divlja svinja
arhiva VL
12.11.2012.
u 09:00

Talijan je iz svoje puške ispalio dvije patrone sitne sačme u smjeru šljuke, pri čemu je dio ispaljene sačme pogodio 46-godišnjaka u glavu, leđa i zatiljak

Talijanski državljanin (38) u petak je oko 16 sati tijekom lova iz puške teško ranio 46-godišnjaka s područja Gospića.

Nezgoda se dogodila na području Svračkovog Sela u općini Udbina, za vrijeme lova na šljuke. Talijan je iz svoje puške marke "Benelli" ispalio dvije patrone sitne sačme u smjeru šljuke, pri čemu je dio ispaljene sačme pogodio 46-godišnjaka, koji se s njim nalazio u lovu, u glavu, leđa i zatiljak. Nakon toga prevezen je u Opću bolnicu u Gospiću.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom Talijan je kazneno prijavljen. 

Također, za vrijeme organiziranog lova Lovačkog društva Fazan u šumi Drenova na području Posavskih Podgajaca kod Županje, došlo je do nesreće u lovu koja ipak nije prošla s ozbiljnijim posljedicama.

U lovu je 60-godišnjak iz Posavskih Podgajaca iz lovačke puške pucao u divlju svinju "u pretrčavanju", pri čemu su tri zrna lovačkog streljiva sačme pogodila u desnu nogu 58-godišnjeg lovca iz Posavskih Podgajaca.

Policijski službenici poduzimaju izvide u cilju utvrđivanja i ostalih okolnosti događaja te eventualne odgovornosti, o čijem ishodu ovisi daljnje postupanje, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj.

>>Vozeći dvoje djece naletio mopedom na divlju svinju

Komentara 10

Avatar best vocal
best vocal
10:29 12.11.2012.

oduvijek se lovi sačmom 0 i 2 mm

FE
Felis
10:31 12.11.2012.

možda krivolovi, ali nipošto ne lovi

FE
Felis
09:48 12.11.2012.

otkad se divlja svinja lovi sačmom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije