Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U libanonskom veleposlanstvu u Beču pronađeno tijelo ubijene žene

austrija
Reuters
29.12.2009.
u 21:56

Tijelo je pronađeno u podrumu vile u bečkom stambenom okrugu Währing, a na njemu su, prema izjavama policije vidljive višestruke ubodne rane, iz čega je zaključeno da je žena umrla nasilnom smrću.

BEČ – U rezidenciji libanonskog veleposlanika u Beču Ishaye El Khouryja austrijska je policija danas prijepode pronašla tijelo žene koja je ležala u lokvi krvi, izvjestili su austrijski elekronski mediji.

Tijelo je pronađeno u podrumu vile u bečkom stambenom okrugu Währing, a na njemu su, prema izjavama policije vidljive višestruke ubodne rane, iz čega je zaključeno da je žena umrla nasilnom smrću.

Austrijska televizija ORF, pozivajući se na policijske izvore, prenijela je informaciju da je ubijena 30-godišnjakinja filipinskog podrijetla koja je od 2007. godine radila u rezidenciji kao kućna pomoćnica. Policija nije objavila identit ubijene.

Isti izvor navodi da libanonski veleposlanik u trenutku dolaska policije nije bio nazočan u rezidenciji jer se nalazi izvan Austrije, te da je tijelo ubijene pronašla kuharica, koja je jedina zatečena na mjestu zločina.

Glasnogovornica bečke policije Iris Seper potvrdila je da su libanonske vlasti odmah odobrile pretragu rezidencije i provođenje istrage, unatoč činjenici da se veleposlanička rezidencija tretira kao libanonski teritorij na kojem austrijska policija, prema međunarodnom pravu nema ovlasti.

Policija za sada još nikoga nije osumnjičila za nedjelo, iznoseći samo informaciju da ga se tretira kao ubojstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije