Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi očevid

U kući u Bedenici uočen dim pa u kuhinji pronađeno mrtvo tijelo muške osobe

Policija - ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
07.01.2023.
u 16:24

Prema podacima Policijske uprave zagrebačke, u zasad neutvrđeno vrijeme došlo je do požara na zasada neutvrđeni način

U kući 66-godišnjaka u Bedenici, uočen je jučer, 6. siječnja, oko 12.45 sati dim, a potom pronađeno mrtvo tijelo muške osobe, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Na pronađenom tijelu, dodaju iz policije, već su nastupile truležne promjene.

- Jučer, 6. siječnja oko 12,45 sati u Bedenici, u kući 66-godišnjaka, u kuhinji, pronađeno je mrtvo tijelo muške osobe s truležnim promjenama. U prostoru kuhinje uočen je dim te je utvrđeno da je u zasad neutvrđeno vrijeme došlo do požara na zasada neutvrđeni način - ističe PU zagrebačka. 

Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku te slijedi očevid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije