Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKOM MINISTRA

Dubrovački policajci dobili priznanje jer su u dvije godine zaplijenili gotovo 1,4 tone razne droge

MUP Službi kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dodijelio priznanje
Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska
1/3
06.01.2023.
u 11:08

U zadnje dvije godine, policajci PU dubrovačko-neretvanske zaplijenili su preko 700 kg kokaina, 240 kg heroina, 250 kg ketamina, oko 200 kg marihuane te oko 1.500 stabljika indijske konoplje

Kada u dvije godine na svom području otkrijete i zaplijenite gotovo 1,4 tone razne droge, pri čemu razotkrijete nekoliko međunarodnih kriminalnih skupina te uhitite 98 osoba, onda mora da svoj posao radite dosta uspješno. A očito su to prepoznali i oni koji se u hijerarhiji nalaze iznad vas, zbog čega je odlukom Davora Božinovića, ministra unutarnjih poslova, Službi kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dodijeljeno priznanje "za izniman doprinos općenitoj i specijalnoj prevenciji suzbijanja kriminaliteta droga." Priznanje je u ime cijele Službe kriminalističke policije primio Zoran Tikvica, voditelj Službe.

- Ovo priznanje pripada svim policijskim službenicima Službe kriminalističke policije, posebice Odjela kriminaliteta droga, ali i svim ostalim policijskim službenicima jer se kvalitetni rezultati rada mogu postići jedino ustrajnim radom i suradnjom - kazao je Tikvica.

Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

U zadnje dvije godine, policajci PU dubrovačko-neretvanske zaplijenili su preko 700 kg kokaina, 240 kg heroina, 250 kg ketamina, oko 200 kg marihuane te oko 1.500 stabljika indijske konoplje. U operacijama koje su dovele do tih zapljena, razotkriveno je više međunarodnih lanaca koji su se bavili krijumčarenjem heroina i kokaina iz Južne Amerike. Droga je preko Hrvatske trebala ići na zapadnoeuropsko tržište. U te dvije godine zbog toga je uhićeno 98 osoba, a među njima je bilo 16 stranih državljana.

VIDEO EU priprema novu direktivu za vozače, neki će posebno loše proći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije