Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLIJAO 'PODUZETNIK'

U kući i dvorištu imao laboratorij za uzgoj konoplje

Foto: MUP
1/3
03.04.2020.
u 09:16

Nađeno je 10 stabljika  konoplje visine oko 120 cm te 1,4 kilogram marihuane

Muškarac (49) sumnjiči se za zloporabu droga, a policija je priopćila da mu je u kući i dvorištu našla priručni laboratorij u kojem je uzgajao indijsku konoplju.

Pretragom kuće na području Zagreba, policajci su našli sve što je potrebno za uzgoj indijske konoplje poput rasvjete, ventilacije, sustava navodnjavanja.... Nakon što bi stabljike narasle, 49-godišnjak je uzgojenu indijsku konoplju sušio, usitnjavao i pakirao u manje polietilenske vrećice radi daljnje prodaje.

Nađeno je 10 stabljika  konoplje visine oko 120 cm te 1,4 kilogram marihuane, koji je bio pakiran u vrećice i pripremljen za daljnju preprodaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije