Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
3 2°C
  • stric8:

    ...ma nije moguće da su partizani 1943-e masovno ubijali Hrvate .... ma sigurno su svi poklani sa Zrina stradali u jasenovcu ili jadovnom .... ovaj članak je sigurno revizija prošlosti .... siguran san da se sa ovim slažu klasnić , ... prikaži još! jakovina , židovska zajednica , pravoslavna crkva , kajtazi , radin , pusići i braco i seka , hajduković , arsen bauk , anka nikad gradonačelnica....

  • reborn:

    Netko je pobio civile, spali i popljačkao mjesto, preživjele te 1943 protjerao i ne dozvoljava im vratiti se na njihova ognjišta. Isto se događalo i na drugim mjestima 1941-1945, isto je bilo i 1991-1995. Počinitelji - tek djelomično piše u ... prikaži još! tekstu. Krimen stradalim ljudima - pripadanje određenoj etničkoj skupini (bili su Hrvati). Ne smijem jasnije i razgovjetnije pisati o ovom događaju, jer sam za jasniji komentar već dobio žuti karton.

  • bakulušić:

    Službeno objasnjenje partizanske komande je glasilo: - Nisu htjeli surađivati sa narodno-oslobodilačkom vojskom. Tako su sudili "najveći antifašisti u Europi", kako reče Predsjednica.

Još iz rubrike Vijesti

PNUSKOK
5
Deseci uhićenih

Velika policijska akcija: Iz Irana prevozili drogu u Hrvatsku

Predstavljene mjere prevencije širenja koronavirusa
nema panike

Krizni stožer: Sve službe su spremne za koronavirus

Šibenik: Tomislav Horvatinčić po izlasku sa suda
NEĆE SE ODAZVATI

Horvatinčić neće sutra preuzeti termin za odlazak u zatvor. Odvjetnik: Mora na hitnu uperaciju

23