Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje životinja

U kontejneru našli mrtve štence, jedan od šest je preživio i cvilio satima

Mrtvi štenci Slavonski Brod
Foto: Facebook
1/5
03.05.2014.
u 14:09

Psići su bili izudarani, u starom koferu i bačeni u kontejner, stari su ni tjedan dana. Jedan se od njih još bori za život, ali je upitno hoće li preživjeti

Građani Slavonskog Broda u jednom su kontejneru za smeće u svom gradu našli pet crnih mrtvih štenaca neodređene pasmine, starih ni tjedan dana.

- Treba li išta napisati uz ove slike osim da su maleni izudarani, ubijeni, mrtvi bačeni u smeće, svi osim jednoga dečkića - alarmantna je poruka na Facebooku udruge za zaštitu životinja Victus, čiji su volonteri pogođeni ovim ubojstvom životinja.

 

 

Brođani govore, prenosi 24sata, kako je preživjeli psić satima cvilio, kao da plače dijete.

- To nije bio uobičajeni pseći glas. Dolazio je iz kontejnera, iz odbačenog putnog kofera u kojemu je bilo svakakvog smeća i nekakvih pilećih nogica - kažu građani koji su psiće otkrili. Volonteri Victusa preživjeloga su štenca zbrinuli, ali se on još, dodaju, bori za život. Upitno je, kažu, i hoće li preživjeti jer je dobio udarac u glavu...

Iz Victusa mole sve građane Slavonskog Broda da im jave znaju li što o osobi koja je bacila štence, kako bi protiv nje podigli kaznenu prijavu.

Komentara 14

VO
Vozdra
14:44 03.05.2014.

Najstroze treba kazniti pocinitelja. Kod nas, osobito na selu, "normalno" je stence i macice utopiti ili zatuci. Tko smo mi to? Kakvi smo to ljudi?

MX
Mister X
16:08 03.05.2014.

Na balkanu ništa novo svi to pre dobro znaju ali ne haju ponekad malo zalaju...

L0
luena 01
14:40 03.05.2014.

Uzas,ovo je dokaz da covjek nije zaluzio biti na svijetu jer ovako sto moze napravit netko kog se "covjekmo " ne moze zvat... Kad ce se kod nas poceti najstroze kaznjavati zlostavljanje i mucenje zivotinja a ne samo pricanje... Dragoo malo neduzno bice nadam sa da ce prezivjeti i bit udomljeno kod ljudi dobra srca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije