Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastava za nogometaše u Francuskoj

U karlovačkoj pivovari 'složena' velika hrvatska navijačka zastava s potpisima navijača

karlovačka pivovara
Foto: PR FOTO
1/2
06.06.2016.
u 09:44

Svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama sada su spojeni u zastavu veliku 31x13 metara koja će nakon Karlovca posjetiti Split i Zagreb

Velika Karlovačko navijačka zastava spremna je za polazak u Francusku, a prva joj je stanica u petak bila pivovara u Karlovcu gdje su je potpisali i po prvi put raširili zaposlenici kompanije Heiniken Hrvatska, stoji u priopćenju  Ljudmile Bratko Gašpić iz Odjela korporativnih komunikacija Heineken Hrvatske.

Tijekom svibnja, ukupno 400 crvenih i bijelih komada platna prošlo je kroz ugostiteljske objekte diljem Hrvatske. Potpisalo ih je više od 4.000 navijača, među kojima su i poznata lica poput Damira Martina, Tarika Filipovića, Lane Klingor Mihić, Saže Lozara, Korane Gvozdić, Mirne Maras i Petre Nižetić.

– Svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama sada su spojeni u zastavu veliku 31x13 metara koja će nakon Karlovca posjetiti Split i Zagreb te s najvatrenijim navijačima uskoro otputovati. Ovo je samo jedna od aktivnosti koju je za ljubitelje nogometa i strastvene navijače ove sezone pripremilo Karlovačko. Ugostiteljski objekti diljem Hrvatske pretvorit će se u već dobro poznati Karlovačko Korner – najbolje mjesto navijanja i podrške našoj ekipi uz Karlovačko – dodala je Bratko Gašpić.

>> Odlazi žena koja je dovela hrvatski ječam u Heineken

Komentara 3

Avatar ^orlando^
^orlando^
10:09 06.06.2016.

Ne znam , ali to Karlovačko, a ni Ožujsko nije bolje, to su piva dosta loše kvalitete, koja preko ljeta bude još i gora, a realno previše i koštaju, imajući u vidu da su od pola litre i povratna ambalaža.

TP
trias politica
10:39 06.06.2016.

Kad bi dobit od svake prodane boce ostala u Hrvatskoj onda bi ovo bila lijepa vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije