Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žabno pokraj Siska

U kanalu pronađen mrtav muškarac

Žabno
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/2
02.12.2016.
u 15:41

Obdukcija će pokazati je li alkohol kumovao njegovoj smrti

Slavko Belčić, 58-godišnji mještanin Žabna pokraj Siska, a koji je bio strah i trepet toga naselja zbog brojnih bezobzirnih vožnja u pijanom stanju, pronađen je danas popodne (petak) mrtav u kanalu punom vode u selu, stotinjak metara od kuće.

Kako doznajemo u policiji, na tijelu nema vidljivih tragova nasilja, no provest će se medicinska obdukcija tijela.

Belčić je u rujnu svojim neregistriranim automobilom pijan naletio na dvojicu dječaka te ih lakše ozlijedio, a to mu je bio 44. teži prometni prekršaj u tri godine. Bio je nepopravljiv, uporno pijan vozio isti neregistrirani automobil, a zbog tih vožnji pet puta završio je u zatvoru te se nekoliko puta liječio od ovisnosti o alkoholu.

Mještani kazuju kako je, nakon što je odležao kaznu zbog zadnje prometne nesreće, nedavno prodao svoj automobil koji je bio oštećen u  nesreći, ali nije prestajao piti.

Obdukcija će pokazati je li alkohol kumovao i njegovoj smrti.

>> Bezobzirni vozač naletio na djecu, a već 44 puta uhvatila ga je policija

Komentara 2

OB
ObrenM
17:03 02.12.2016.

Nas zakon je efikasan kada treba kazniti mali prekrsaj.Kada nepopravljivi recividisti nastupaju nije dostatno niti 44 pogibeljna prekrsaja da ga se izolira od mozebitnog ubojstva.

LI
liliZG
16:56 02.12.2016.

ftopil se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije