Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siščani

Odbačen u putni jarak: Pješak (62) poginuo u naletu automobila

Policija
Tomislav Miletic/PIXSELL
30.11.2016.
u 09:28

U naletu automobila pješak je prvo udario u vjetrobransko staklo, od udara je odbačen u putni jarak i preminuo je na mjestu nesreće.

U naletu automobila u Siščanima je poginuo 62-godišnji pješak, izvijestila je u srijedu bjelovarsko-bilogorska policija.  

Nesreća se dogodila u utorak oko 18.35 sati u nenaseljenom dijelu Siščana. Automobil "lancia" zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnjak, udario je u 62-godišnjeg mještanina koji je hodao svojom lijevom stranom kolnika.

U naletu automobila pješak je prvo udario u vjetrobransko staklo, od udara je odbačen u putni jarak i preminuo je na mjestu nesreće.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave. 

Očevidom ove prometne nesreće rukovodila je zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru, koja je za danas odredila obdukciju.

Ovo je četvrta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, navodi se u priopćenju.  

Komentara 1

DU
Deleted user
10:50 02.12.2016.

nek mu je laka zemlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije