Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

U Ivanovcu kod Osijeka poginuo 43-godišnji motociklist

prometna (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/3
13.07.2011.
u 19:53

Prema prvim neslužbenim informacijama, muškarac je izgubio nadzor nad motociklom, a moguće je da je tragediji pridonijela i brzina

Pri slijetanju motociklom s ceste poginuo je 43-godišnjak iz Ivanovca kod Osijeka. Nesreća se dogodila u Crkvenoj ulici i to samo nekoliko kuća od doma nesretnog vozača.

Prema prvim neslužbenim informacijama, muškarac je izgubio nadzor nad motociklom, a moguće je da je tragediji pridonijela i brzina. Očevid je u tijeku.

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:00 13.07.2011.

Kurcula ime je vraćeno! Ne promjenjeno!

TH
thekurcula
22:49 13.07.2011.

A zna li ko zašto je tom selu, Jovanovcu, promenjeno ime u Ivanovac?

TH
thekurcula
00:38 14.07.2011.

Kako sam ja obavešten naselja na tom području zvala su se Ders, Iwanfalva i napokon, od 1875. Jovanovac. Dakle, ponavljam pitanje, zašto je sad važno da mu se ponovo menja ime u Ivanovac? I zašto ne, ako već treba da se nešto \"vraća\", onda ne vrati u Iwanfalva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije