Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priroda i pčele
Povratak na članak

U isto vrijeme procvjetala polja uljane repice i stabla bagrema

– U posljednje vrijeme u prirodi se događa puno toga što se ne može objasniti pa nam se ovih dana događa preklapanje ispaša pčela.

Komentari 2

ST
STUBICANEC
13:22 07.05.2010.

Znaci.... taman ce toliko uvesti koliko ce izgubiti. SVE 5. Dragec,. mogel si i malo bolje to napisati ili ti ponestaje ideja.....

VL
Avatar Tango
Tango
13:30 07.05.2010.

Ovo ja slabo kužim. Neš ti štete, ako umjesto bezveznog repičinog meda, sad budemo imali više bagrema!?! Kaj, ne budu mogli primiješati repicu u bagrem kako su htjeli? Ili ne će pasti cijena bagremu? Bojim se da ni autora člankaa nije baš sve jasno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.