Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19 I DRŽAVLJANSTVO
Povratak na članak

U intenzivnoj njezi pretežito Austrijanci, a ne migranti kako tvrde krajnji desničari

Glasnogovornik GÖG-a je rekao kako su njihovi podaci u zaostatku od dva mjeseca, ali su zato „posve točni“

Komentari 1

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
15:43 21.04.2021.

Ma gdje je sada onaj lik sa nickom De Der (ba) koji je prošli tjedan sav uzjapuren tvrdio kako sa ponosom ističe u zapadnim zemljama da je Hrvat i da ga maltene u transu ljubavi i oduševljenja svi tamo dočekuju i "jako vole" zato što je Hrvat...da,stvarnost je potpuno drugačija - većina Austrijanaca zakoluta očima kad čuju odakle smo,mi smo njima neželjena roba,roba sa greškom,sa kratkim rokom trajanja,uopće nas ne doživljavaju svojim već samo problematičnim balkancima koji žive na račun njihove socijale...ma ne rade oni nikakvu razliku između Albanca sa Kosova,muslimana iz Zenice i Hrvata iz Slavonije ili Posušja,njima su to sve balkanska plemena....i to na veliku žalost misli velika većina Austrijanaca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.