Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Širenje neistina'
Povratak na članak

U ime obitelji: 'GONG je provladina, a ne nevladina udruga'

Podsjećaju da se Gong u priopćenjima Platforme 112 u svibnju pridružio bezuspješnim pokušajima etiketiranja Građanske inicijative

Komentari 1

DU
Deleted user
09:17 15.11.2013.

ja ne razumijem udrugu GONG.Ako su to sto im u nazivu znaci, gradani organizirano nadgledaju glasovanje i ako tako hoce dalje djelovati onda se nemaju sto mijesati u predizborni ili predreferendumski proces.Svojim nepotrebnim istupima sami sebe diskvalificiraju iz tog procesa jer gos. Zelic zauzima stavove koje prije izbora ili referenduma nebi smio komentirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.