Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

U Varaždinskoj županiji i dalje visoke brojke, u Osječkoj 142 novozaraženih

Sadašnja se krivulja novozaraženih stabilizirala, ali ako ne krene prema dolje, razmotrit će se mjere koje se još mogu uvesti bez lockdowna, izjavio je Frka Petešić nakon redovnog  tjednog sastanka članova Nacionalnog stožera s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Komentari 5

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:35 16.11.2020.

nove mjere su ugostiteljskii objekti umjesto do 24 h,moraju raditi do 23,30 dozvoljen broj osoba je 45 umjesto 50

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:31 16.11.2020.

cijela eu je glupa, ne zna ne razumije, ali u jednoj hrvatskoj rastu geniji med.znanosti, koji su otkrili da se sirenje virusa ne može suzbiti lockdownom..ti genioji su sasvim slucajno povezani s vladom rh i sramotnom strankom kojoj se sudi kao cosi nostri!!

VL
SI
sisavac
14:26 16.11.2020.

pod hitno donijeti zakon da sve krivulje moraju biti horizontalne ili padajuće, i problem riješen! očito će izbori, lokalni, biti jako brzo, jer se politika jako učvrstila u namjeri da nemamo lockdown.

VL
Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
08:22 16.11.2020.

Ljudi nisu brojevi, a smrti nisu krivulja. Frka-Petešiću, nije ti ovo Monopoli. jesi li spreman odgovarati ŽIVOTOM za svoju pogrešnu politiku koja se direktno mjeri u stotinama tuđih života, ili si samo bijedni birokrat bez ikakve časti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.