Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj

U Varaždinskoj županiji i dalje visoke brojke, u Osječkoj 142 novozaraženih

U Hrvatskoj 2.776 novih slučajeva koronavirusa u protekla 24 sata
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
16.11.2020.
u 13:12

Sadašnja se krivulja novozaraženih stabilizirala, ali ako ne krene prema dolje, razmotrit će se mjere koje se još mogu uvesti bez lockdowna, izjavio je Frka Petešić nakon redovnog  tjednog sastanka članova Nacionalnog stožera s premijerom Andrejem Plenkovićem.

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1313 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 15699. Među njima je 1816 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 191 pacijent. Preminule su 33 osobe.

14:55 - U Krapinsko-zagorskoj županiji u posljednja je 24 sata zabilježen 31 novi slučaj zaraze koronavirusom, priopćili su u ponedjeljak iz županijskog Stožera civilne zaštite. Oporavilo se dodatnih 16 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 974, a u samoizolaciji je 1231 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je 69 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih je osam na respiratoru.

14:54 - U posljednja 24 sata u Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđeno je 57 novih slučajeva koronavirusa, dok su ozdravile 44 osobe, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite. Na tom je području trenutno aktivno 407 slučajeva. Na bolničkom je liječenju 39 osoba od kojih sedam na respiratoru. Koronavirus se probio u još dva doma za starije na području Podravine. Riječ je o Domu za starije i nemoćne osobe Baka Ilona u Koprivnici, gdje su pozitivna 23 korisnika i šest zaposlenika, te Domu za odrasle osobe Vizjak u Glogovcu, gdje je pozitivno čak 46 korisnika i deset djelatnika. Sukladno epidemiološkoj obradi, oba su doma dobila detaljne upute i protokole Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije o načinu funkcioniranja.

13:11 - Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, u zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježeno je 80 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 (potvrđeni PCR uređajem) te 1 vjerojatno pozitivan (potvrđen antigenskim testiranjem). Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina) s dijelom uključenih podataka i od prethodnog dana: grad Slavonski Brod (43), općina Oprisavci (7), grad Nova Gradiška (6), općine Davor i Sibinj (po 5), općine Klakar, Rešetari i Slavonski Šamac (po 4), općine Cernik, Garčin, Podcrkavlje i Vrpolje (po 3), općine Bebrina, Bukovlje, Gornja Vrba, Nova Kapela, Okučani i Staro Petrovo Selo (po 2), općine Brodski Stupnik, Donji Andrijevci, Gundinci, Oriovac i Vrbje (po 1) te 12 osoba s prebivalištem u drugim županijama.

Nema preminulih osoba u zadnja 24 sata. Hospitalizirane su ukupno 74 osobe (2 osobe više nego prethodni dan) od čega u slavonskobrodskoj bolnici 58 osoba, a u novogradiškoj bolnici 16 osoba. Deset hospitaliziranih osoba je na respiratoru (2 osobe više nego prethodni dan). Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi ukupno 1.359 osoba (265 osoba manje nego prethodni dan). Zbog kontinuirano nepovoljne epidemiološke situacije, na danas održanoj sjednici županijskog Stožera CZ utvrđen je prijedlog uvođenja dodatnih epidemioloških mjera za područje Brodsko-posavske županije koji će biti poslan nacionalnom Stožeru CZ radi donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Brodsko-posavske županije.

Tijekom proteklog tjedna inspektori civilne zaštite izvršili su 142 nadzora nad poštivanjem epidemioloških mjera u gospodarskim subjektima. Kod 20 gospodarskih subjekata evidentirano je kršenje epidemioloških mjera i to u trgovinama raznim (8), u caffe barovima (5), u noćnim klubovima (4) i u ostalim gospodarskim subjektima ili institucijama (3) te su izrečena upozorenja radi pridržavanja istih.

12:36 - Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 387  obrađenih testova danas je 147 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju i to iz Splita 80, Kaštela 16, Makarske 1, Omiša 7, Sinja 1, Solina 9, Starog Grada 1, Trilja 1, Trogira 2, Vrgorca 1, Bola 1, Dicma 1, Dugog Rata 8, Dugopolja 3, Gradca 1, Jelse 1, Klisa 4, Podstrane 3, Primorskog  Doca 1, Pučišća 1, Segeta 1, Selca 1, Šolte 1, Tučepi 1 osoba. 
Od ukupnog broja novooboljelih 82 osobe su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju.
Ukupno 1937 osoba nalazi se u samoizolaciji. Na bolničkom liječenju nalazi se134 COVID pozitivne osobe u KBC-u Split dok se 8 osoba nalazi na respiratoru. Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminule su dvije muške osobe starosti 69 i 83 godine. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na COVID infekciju. 

12:33 - Tijekom 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentirano je 167 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Time sedmodnevni broj novootkrivenih slučajeva i dalje ostaje na visokih 1499. Testirano je ukupno 395 uzoraka. Među uzetim brisevima simptomatskih pacijenata pozitivno je 145 od testiranih 277 uzoraka, što je 52 posto. Ukupan broj hospitaliziranih osoba se u odnosu na jučerašnji dan povećao za osam. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin trenutno se nalaze 172 osobe s težom kliničkom slikom, od čega je 76 osoba na različitim odjelima u Varaždinu, 16 ih je u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru, 43 ih je u Klenovniku i 37 u Novom Marofu. Preminule su dvije osobe pozitivne na COVID-19, starije životne dobi, a bolovale su i od drugih teških popratnih bolesti. Na kućnom liječenju oporavila se 171 osoba. Od pojave koronavirusa u toj županiji evidentirano je ukupno 4962 slučaja. Aktivnih je trenutno čak 2277. Tijekom vikenda su inspektori civilne zaštite proveli nadzor u ugostiteljskim objektima, te je zbog kršenja odluka o radnom vremenu i maksimalnom broju osoba u objektu izdano sedam prekršajnih naloga.

12:25 - U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata na koronavirus su testirana 403 uzorka od kojih njih 338 s područja Osječko-baranjske županije, a potvrđena su 142 pozitivna nalaza dok su četiri osobe umrle, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite.

Novopozitivne osobe imaju prebivalište u 47 naselja Osječko-baranjske županije, a najviše ih je s područja gradova Osijek (51), Valpovo (16), Belišće (13), Donji Miholjac i Đakovo po devet, šest u Našicama i tri u Belom Manastiru. Šest ih je iz općine Čepin, po tri iz Bizovca i Đurđenovca, po dvije iz općina Bilje, Koška, Petrijevci, Šodolovci i Vladislavci, a po jedna iz općina Antunovac, Čeminac, Erdut, Darda, Ernestinovo, Jagodnjak, Kneževi Vinogradi, Marijanci, Podravska Moslavina, Satnica Đakovačka, Semeljci, Viškovci i Vuka.

Kako navode, od početka epidemije na području županije pozitivan nalaz na koronavirus je potvrđen za 5.663 osoba, do sada ih je izliječeno 4.515, preminula je 91 osoba, pa je trenutno oboljelih 1.057. Na bolničkom liječenju nalazi se 189 osoba oboljelih od covida-19, i to 154 u KBC-u, od kojih je 29 na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 35 pacijenata.

„U zadnja 24 sata umrle su četiri osobe oboljele od covida-19. U Respiracijskom centru KBC-a preminula su tri muškarca - jedan iz Osijeka rođen 1930. godine, jedan iz Đakova rođen 1961. godine i jedan iz Belišća rođen 1945. godine. U našičkoj bolnici preminula je žena iz Donjeg Miholjca rođena 1953. godine“, priopćio je Stožer.

Na području županije u samoizolaciji je 1.506 osoba koje su kontakti pozitivnih. Policija je provela 11 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji i sve je zatekla na prijavljenoj adresi. Službenici Ravnateljstva civilne zaštite, policije i Državnog inspektorata tijekom vikenda obavili su 139 nadzora provođenja epidemioloških mjera, najviše u ugostiteljskim objektima, zatim u prodavaonicama, noćnim klubovima, pekarnicama, kladionicama, frizerskim salonima i tržnicama. U 21 slučaju utvrdili su nepravilnosti te izdali nalog za njihovo otklanjanje.

12:24 - U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije sedam osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; tri osobe su s područja Šibenika, dvije s područja Drniša, te po jedna osoba s područja Knina i Tribunja. 21 osoba se liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. Trenutno su 164 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U posljednja 24 sata uzorkovano je sedam uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 533 osobe.

11:46 - U Primorsko-goranskoj županiji u posljednja 24 sata potvrđena je zaraza koronavirusom kod 64 osobe, jedna je osoba umrla, a testirano je 168 osoba, izvijestili su u ponedjeljak iz županijskog Stožera civilne zaštite napomenuvši da se tijekom nedjelje testiraju i obrađuju samo hitni slučajevi. Ozdravile su 162 osobe, pa su sada u županiji aktivna 1462 slučaja covida-19. Ravnatelj riječkog Kliničkog bolničkog centra Alen Ružić rekao je na konferenciji za novinare da se sada u riječkoj bolnici liječi 89 oboljelih te da blagi porast broja oboljelih u bolnici prati trendove u općoj populaciji. U bolnici je osam novoprimljenih osoba, četiri su otpuštene, a jedna osoba je umrla. U Centralnom respiracijskom centru liječi se 14 bolesnika, od kojih 13 osoba treba pomoć respiratora. U riječkoj bolnici pokrenuli su svoj PCR uređaj za testiranje, što omogućuje skraćivanje vremena do izrade nalaza, ali ne isključuje nastavak suradnje s drugim ustanovama.

11:45 - U protekla 24 sata na području Zagreba zabilježen je 291 novi slučaj zaraze koronavirusom,  među njima je i 16 korisnika domova za starije, izvijestio je u ponedjeljak zagrebački Stožer civilne zaštite.

Među novooboljelima, 137 osoba ima negativnu epidemiološku anamnezu, a 123 su kontakti od prije pozitivnih osoba. 

"Zabilježili smo i 16 slučajeva povezane sa domovima za starije u 11 domova na području grada", izvijestila je zamjenica ravnatelja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar Sandra Šikić.

11:43 - U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji zabilježena su 3 nova slučaja  zaraze virusom SARS-CoV-2, dva iz Ogulina i jedan iz Josipdola ( u karlovačkom DRIVE IN-u u nedjelju nije bilo testiranja). Od jučer 7 naknadno obrađenih slučajeva dvije osobe su s područja Karlovca, dvije iz Ogulina, jedna iz Vojnića i jedna iz Lasinje, a jedna osoba nije iz Karlovačke županije. U Karlovačkoj županiji  ukupno je  do sada  oboljelo  2027 osoba. U OB Karlovac se na bolničkom liječenju nalazi 48 COVID pozitivnih pacijenata, 5 osoba je na respiratoru, 7 je novoprimljenih, 1 osoba je otpuštena sa bolničkog liječenja. U posljednja 24 sata imamo na žalost i 3 preminule osobe- 2 ženske osobe u dobi od 90 i 82 godine i jedna muška osoba u dobi od 63 godine. U samoizolaciji se nalazi 62 djelatnika bolnice- 58 zdravstvenih i 4 nezdravstvena djelatnika. U OB Ogulin na COVID odjelu leži 26 pacijenata. U samoizolaciji se nalazi 43 djelatnika bolnice. U samoizolaciji se u Karlovačkoj županiji nalazi 571 osoba. Državni inspektorat je zaprimio od Postaje granične policije Cetingrad obavijest o kršenju mjere samoizolacije.

11:39 - U posljednjih 24 sata u Međimurskoj županiji uzet je 221 uzorak, a od obrađenih 19, četiri su pozitivna na koronavirus. U proteklih 24 sata oporavilo se 98 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 1179. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 18.469 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 88 pacijenta pozitivna na virus COVID 19, od toga je njih sedam hospitalizirano unutar 24 sata. Na respiratoru se nalazi 10 pozitivnih pacijenata. U proteklih 24 sata evidentirane su dvije preminule COVID-19 pozitivne osobe, ženske osobe stare 80 i 81 godinu, sateškim dodatnim bolestima. U zdravstvenom sustavu na virus COVID 19 je pozitivno 10 liječnika i 11 medicinskih sestara. U samoizolaciji se nalaze i tri liječnika, osam medicinskih sestara, bolničar i farmaceutski tehničar.

11:20 - Na području Zadarske županije 48 je novooboljelih osoba od koronavirusa. Novozaraženi izolaciju provode na području gradova Zadar(26), Benkovac(6), Biograd(1), Nin(3), Obrovac (1) i  Pag(1) te na područjima općina Novigrad(1), Pašman(1), Poličnik(2), Posedarje(1), Privlaka(1), Stankovci(1), Starigrad(2) i Vir(1). Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 194 uzorka, a pod aktivnim nadzorom je 1522 stanovnika naše županije. U Općoj bolnici Zadar na svim COVID odjelima hospitalizirana su 32 bolesnika od kojih je 4 na respiratoru. U Specijalnoj bolnici za ortopediju hospitalizirano je 8 bolesnika.

10:44 - U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata od koronavirusa je oboljelo 175 osoba, a zaraza je ušla u jedan dom za starije s područja Dugog Sela gdje su pozitivna tri štićenika, dok su u jednom centru za rehabilitaciju sa šireg dugoselskog područja pozitivna četiri štićenika. Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije priopćio je u ponedjeljak da je u posljednja 24 sata izliječeno 14 osoba, a trenutno je aktivno 2996 slučajeva.

Najveći broj novih slučajeva, njih 44, zabilježeno je u Velikoj Gorici, 27 je u Samoboru, 17 u Vrbovcu, 12 u Zaprešiću,  deset u Dugom Selu, devet u Svetom Ivanu Zelini,  osam u Brdovcu, šest u Rugvici, po pet u Svetoj Nedelji, Dubravi i Rakovcu, po četiri u Jakovlju i Klinča Selu, po tri u Bistri i Brckovljanima, po dva u Mariji Gorici, Pušći i Dubravici te po jedan slučaj u Jastrebarskom,  Ivanić-Gradu, Luci, Stupniku, Kravarskom, Kloštar Ivaniću i Bedenici.

Samoizolacija je propisana učenicima sedam razreda osnovnih škola i jednom razredu srednjih škola. Po podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, od početka pandemije evidentirana je 5901 osoba, izliječeno je 2876 osoba, a 29 osoba je preminulo.

10:18 - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a 89 osoba je izliječeno, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite. Zaražene su dvije ženske osobe iz Metkovića, od kojih je za jednu utvrđena epidemiološka veza. Od 89 izliječenih 25 ih je iz Dubrovnika, po 12 iz Metkovića, Ploča i Župe dubrovačke, pet iz Blata, po četiri iz Konavala i Vele Luke, po tri iz Orebića i Smokvice, po dvije iz Lumbarde, Opuzena i Slivnog, jedna iz Zažablja te dvije osobe koje nemaju prebivalište u županiji.

U dubrovačkoj bolnici od koronavirusa liječi se 60 osoba. Jedanaest bolesnika zahtijeva intenzivnu skrb, od kojih su četiri na respiratoru - neinvazivna ventilacija, šest ih je na invanzivnoj ventilaciji, a jedan na kisiku.

U samoizolaciji je 860 osoba. Od jučer obrađena su 33 uzorka, a od početka pandemije ukupno 22 355.

10:08 - U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 7 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Po 2 novozaražene osobe s područja su gradova Bjelovara i Garešnice, a po jedna novozaražena osoba s područja je općina Berek, Nova Rača i Ivanska. Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 26  pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih 3 na respiratoru. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 1013 osoba. Jedna osoba preminula je s koronavirusom čime dolazimo do ukupno 34 preminule osobe od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

9:54 - U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je 50 novih pozitivnih osoba na COVID-19 (po 10 osoba iz Vinkovaca i Županje, 5 iz Vukovara, po 3 osobe iz Nuštra i Soljana, po 2 iz Cerne, Vođinaca i Vrbanje, te po 1 osoba iz Babine Grede, Borova, Gaboša, Iloka, Ivankova, Jarmine, Markušice, Otoka, Posavskih Podgajaca, Račinovaca, Starih Jankovaca, Starih Mikanovaca i Tordinaca). Preminulo je 5 osoba. Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 3249, od kojih je 2672 osobe izliječeno, a ukupno je preminulo 53 osobe. Trenutno je u županiji 56 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirano je 119 osoba, te je ukupno do sada  testiranih osoba na području županije 21286. U samoizolaciji na području županije je 979 osoba. Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 63 radnika iz sustava zdravstva (15 liječnika, 24 medicinske sestre/tehničara, 13 drugih zdravstvenih radnika i 11 nezdravstvenih radnika). U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 44 radnika (11 liječnika, 18 medicinskih sestara/tehničara, 7 drugih zdravstvenih radnika i 8 nezdravstvena radnika).

9:35 - U Sisačko-moslavačkoj županiji je dvadeset novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o trinaest osoba s područja grada Siska, dvije osobe s  područja grada Petrinje, jednoj osobi s područja grada Gline, jednoj osobi s područja grada 
Popovače, jednoj osobi s područja grada Kutine, jednoj osobi s područja općine Sunja, jednoj  osobi s područja općine Martinska Ves.

9:34 - Kako je za Dnevnik.hr rekao Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog zavoda 'Dr. Andrija Štampar', u Zagrebu je u posljednja 24 sata 291 novozaraženi

9:09 - Tijekom protekla 24 sata potvrđeno je 75 novozaraženih osoba s područja županije. Za 55 osoba radi se o dolasku iz mjera samoizolacije ili bliskom kontaktu već poznate pozitivne osobe. Kod 9 osoba epidemiološki se radi o uvezenim slučajevima s područja: Rijeka (6), Zagreb (3). U epidemiološkoj obradi nalazi se 11 osoba. Izliječeno je 48 osoba.

Trenutno je 578 aktivnih COVID-19 pozitivnih osoba. U mjerama samoizolacije nalaze se 547 osoba. Nažalost, u Općoj bolnici Pula, preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1939. godište) sa značajnim pridruženim kroničnim bolestima.

8:08 - Predstojnik Ureda premijera Zvonimir Frka Petešić u nedjelju je poručio da će Nacionalni stožer Civilne zaštite razmatrati uvođenje strožih epidemioloških mjera ako broj novozaraženih uskoro ne počne padati, no bez uvođenja lockdowna jer je upitna učinkovitost te mjere.  

Sadašnja se krivulja novozaraženih stabilizirala, ali ako ne krene prema dolje, razmotrit će se mjere koje se još mogu uvesti bez lockdowna, izjavio je Frka Petešić nakon redovnog  tjednog sastanka članova Nacionalnog stožera s premijerom Andrejem Plenkovićem

Na sastanku je razmotrena trenutna epidemiološka situacija, utvrđeno da se u Hrvatskoj stabilizirao dnevni broj novozaraženih i umrlih, no i da treba razmotriti što se može učiniti da ti brojevi ne ostanu tako visoki. U Stožeru, kaže Frka Petešić, ne vide neki veliki učinak od uvođenja lockdownova, jer to znači zatvoriti ljude u nedovoljeno prozračene prostore. Vidimo da su neke zemlje uvele lockdown, ali kod njih je prije toga počela stabilizacija broja novozaraženih, dodao je  te iznio primjer Velike Britanije u kojoj zbog toga traju polemike.

Naveo je i primjer Argentine koja s lockdownom danas ima veći broj novozaraženih od Brazila, te ocijenio da je u Sloveniji i Austriji, koje su pooštrile mjere, možda riječ o pripremama za skijašku sezonu. "Stožer sve to razmatra kako ne bi donio stroge mjere koje neće biti pretjerano učinkovite", rekao je i dodao da se za sada ne planira da škole prijeđu na online nastavu.

Naglasio je i važnost korištenja zaštitnih maski, održavanje fizičke distance, reduciranje nepotrebnih druženja i češće prozračivanje zatvorenih prostorija. "To je glavna razlika, virus je isti, ali ljeti smo bili vani ili s otvorenom prozorima, a sad smo u zatvorenom", pojasnio je. Poručio je i da treba smanjiti privatna okupljanja te je tu odgovornost svakog pojedinca jer nema represivnih mjera koja bi natjerala ljude da se manje druže u svojim privatnim prostorima. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:35 16.11.2020.

nove mjere su ugostiteljskii objekti umjesto do 24 h,moraju raditi do 23,30 dozvoljen broj osoba je 45 umjesto 50

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:31 16.11.2020.

cijela eu je glupa, ne zna ne razumije, ali u jednoj hrvatskoj rastu geniji med.znanosti, koji su otkrili da se sirenje virusa ne može suzbiti lockdownom..ti genioji su sasvim slucajno povezani s vladom rh i sramotnom strankom kojoj se sudi kao cosi nostri!!

SI
sisavac
14:26 16.11.2020.

pod hitno donijeti zakon da sve krivulje moraju biti horizontalne ili padajuće, i problem riješen! očito će izbori, lokalni, biti jako brzo, jer se politika jako učvrstila u namjeri da nemamo lockdown.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije