Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U hotelu Savus doživite široku slavonsku dušu i okrijepite duh

Hotel Savus
Foto: Promo
1/5
04.09.2018.
u 10:41

U središtu Slavonskoga Broda smjestio se hotel s četiri zvjezdice koji vam nudi brojne aktivnosti i nezaboravne trenutke

Radujemo se da Vas možemo pozdraviti kao goste Hotela Savus. Želja nam je da se kod nas osjećate kao u vlastitom domu, uvjerite u tradicionalnu slavonsku gostoljubivost, te sa sobom ponesete dio naše široke slavonske duše. Nalazimo se u centru Slavonskog Broda, na glavnom gradskom i najljepšem hrvatskom trgu, samo 50 metara od rijeke Save. Kod nas možete uživati sve prednosti gradskog poslovnog hotela, iskoristiti našu lokaciju u centru grada za brzo i efikasno obavljanje Vaših poslovnih obaveza, a istovremeno uživati u opuštajućoj šetnji uz obalu rijeke.

Foto: Promo

Sve povijesne i kulturne znamenitosti grada su nam u neposrednoj blizini a želite li upoznati našu okolicu možemo Vam organizirati obilaske i izlete po želji. Bilo da ste gosti našeg restorana, kavane ili trebate boravak u našim luksuzno opremljenim sobama, ljubazno osoblje hotela za Vas je uvijek na usluzi. Poklonite nam Vaše povjerenje a mi ćemo Vam organizirati sve Vaše privatne svečanosti te pružiti nezaboravne trenutke opuštanja uz dobru hranu, piće i glazbu. Uz svu potrebnu informatičku opremu te vrlo moderan i ugodan ambijent naša kongresna dvorana dat će zasigurno novu dimenziju u Vašoj poslovnoj komunikaciji. Naše iskustvo garancija je naše kvalitete o čemu svjedoči zavidni certifikat za zdravo pripremanje hrane HACCP, kao i naše nagrade.

Često zaboravimo da smo samo ljudi, da moramo njegovati svoje tijelo, umiriti svoje misli i okrijepiti svoj duh. Pobijedite stres, otklonite svoj umor, povratite svoju energiju i unutarnji mir, jer život je lijep, samo ga treba živjeti. Za Vaše slobodno vrijeme i trenutke opuštanja pripremili smo brojne aktivnosti. Niste sigurni da li bi Vam više godio odlazak u wellness, bazene, kupanje na najljepšem riječnom pješćanom kupalištu ili šetnja prirodom, degustacija vina ili jahanje na seoskom gospodarstvu? Ako vas privlači lovni turizam, imamo sjajnu ponudu. Također Slavonski Brod je bogat raznim kulturnim i povijesnim znamenitostima kao što su tvrđava, samostan, muzeji, galerije te brojne crkve.

Foto: Promo

Povjerite nam svoje dileme pa ćemo zajednički izabrati ono najbolje za Vas. Trebate li predah na svom putovanju, ili pak odmor nakon napornog radnog dana, ili ste jednostavno došli odmoriti se i upoznati ovaj kraj? Naše raskošno i moderno opremljene sobe s prekrasnim pogledom na Korzo (glavni gradski trg) i rijeku Savu čekaju na Vas. U njima smo pripremili sve što Vam treba da poželite ostati zauvijek. Na raspolaganju Vam je trinaest dvokrevetnih soba koje se prema potrebi mogu iznajmljivati kao jednokrevetne ili dvokrevetne (kreveti mogu biti razdvojeni, a mogu biti i bračni), te dva apartmana u kojima može biti smještene i četiri osobe na dva braćna kreveta.

U dvije sobe nudimo i mogučnost komotnog pomoćnog ležaja tako da mogu biti smještene i tri osobe. Svaka soba je uređena u svom jedinstvenom stilu. Sve sobe sadrže: telefon, SAT TV,SMART LCD TV, mini bar, sef, internet priključak te WIFI, klimu, sušilo za kosu. U ponudi imamo i sobu prilagođenu osobama s invaliditetom. Šest soba ima tuš kadu, a sedam soba ima kadu za kupanje. Apartmani se sastoje od dvije sobe, spavaće s bračnim ležajem te dnevne. Dvosjed u dnevnim sobama ujedno je i pomoćni ležaj za dvije osobe. Kupaone u apartmanima opremljene su hidromasažnim kadama. Sve smještajne jedinice kategorizirane su su sa četiri zvjezdice.

U opremanju soba vodila nas je namjera da našim gostima pružimo vrhunsku udobnost i nesmetan odmor. Sigurni smo da Vas boravak našim sobama neće ostaviti ravnodušnima i da ćete ponovo doći, a mi Vam želimo dobrodošlicu prvi i svaki sljedeći put.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije