Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prebačen u zatvor

U Herceg Novom uhićen sin srpskog narkodilera Dragoslava Kosmajca

sprska policija
Foto: Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
24.06.2014.
u 09:12

Lazar Kosmajac (24) uhićen je u nedjelju navečer jer je vozio prebrzo i nije se zaustavio kada ga je prometna policija pokušala zaustaviti

Mediji u Srbiji javljaju kako je u Herceg Novom, u Crnoj Gori, uhićen sin Dragoslava Kosmajca za kojega je srpski premijer Aleksandar Vučić rekao da je najveći i "najinteligentniji srpski narkodiler" i čije se ime nitko, osim njega, ne usudi izustiti.

Lazar Kosmajac (24)  uhićen je u nedjelju navečer jer je vozio prebrzo i nije se zaustavio kada ga je prometna policija pokušala zaustaviti. Odmah je prebačen u zatvor Puž.

Beogradski Blic doznaje kako je u automobilu s Lazarom, kada je vozio prebrzo i nije stao na upozorenje policije, bio i njegov otac Dragoslav, zbog kojega je smijenjeno pet načelnika srpske policije i za kojega mediji u Srbiji tvrde, unatoč teškim optužbama Vučića, da nikada nije bio optužen niti je za njim bila ikada raspisana tjeralica, što se uklapa u nagađanja zadnjih dana, kako srpska mafija ima svoje ljude u vrhu policije koji ih obavještavaju o svemu i štite od uhićenja. Kosmajac mlađi pobjegao je od policije, ali samo sat vremena poslije vratio se i predao policiji, ali tate nije bilo u automobilu i zameo mu se svaki trag. Najveći srpski narkobos ima, navodno, slovačku putovnicu i s njom putuje bez problema pa je tako u noći na subotu mirno ušao automobilom i svojim tjelohraniteljem, iz Srbije u Crnu Goru gdje u naselju Strp u Risnu ima luksuznu vilu.

>> Uhićen narkobos Šarić, ponudio predaju 24. veljače

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
10:52 24.06.2014.

Crnogorski mediji pišu da je Lazar Kosmajac bio na suvozačevu mjestu kada je policija zaustavila vozilo radi rutinske kontrole, a kada je vozač izašao, Lazar je sjeo za volan i odjurio. Za to je dobio 10 dana zatvora. Nigdje ne spominju oca, osim da za istim nije raspisana medjunarodna tjeralica!

OD
oltar domovine
23:46 26.06.2014.

sad je kosmajac kod kordica i ako uskoro dodje tuta mogu proglasiti herceg bosnu jer novce imaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije