Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGOĐEN PROJEKTILOM
Povratak na članak

U Gazi ubijen snimatelj: 'Ostavljen je da krvari na smrt, izraelske snage su spriječile da spasioci dođu do njega'

Novinari su izvještavali iz grada na jugu Gaze koji je posljednjih dana u središtu izraelske kopnene ofenzive.

Komentari 11

DU
Deleted user
00:58 16.12.2023.

nemoguce, pa nisu to rusi

VL
XY
XYZ52
04:14 16.12.2023.

homofobic, sitni klaune. Sto kazes o ovome, iz gornjeg dopisa: "U dva mjeseca rata u Gazi ubijena su najmanje 64 novinara i medijska djelatnika, priopćio je u petak Odbor za zaštitu novinara (CPJ)." Svi su oni bili Hamasovi spijuni, zarar ne? Hamas ce nestati sam po sebi kada nestane izraelskog fasizma u tretiranju Palestinaca, te kada Palestincii dobiju pravo na zivot i svoju domovinu. Tada Hamas nece imati razloga i mogucnosti da uopce postoji jer nece imati niciju podrsku.

VL
Avatar raco
raco
23:10 15.12.2023.

Uostalom smatram da Kartagu treba....

VL
DU
Deleted user
07:44 16.12.2023.

A sta drugo ocekivati od fasi-okupatora,nego da sprjece istini da izadje na vidjelo,zato je i iskrvario jadni snimatelj......

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
11:13 16.12.2023.

Kako lijepo HINA trubi propagandu ili “istinu” jedne terorističke organizacije. Što je ispod škole? Isto što i ispod ostalih objekata koji služe kao živi štit teroristima.

VL
FE
fefellerunt
15:24 16.12.2023.

Nevjerojatno koje manipulacije u medijima, kad sam mislio da je ukrajinsko-ruski sukob vrh u laganju sa obje strane, sada u ovom sukobu se to nastavlja, gdje jedna strana itekako žrtvuje civile, za razliku od ukrajinaca. Jedno logično pitanje, ako jee novinar stradao od drona , znači da je bio na terenu kojeg drže palestinci, kako su onda izraelci mogli da spriječe dolazak pomoći, ako su htjeli pružiti pomoć? Ili hoće reći d aje izraelski dron tukao po izraelcima i novinarima na području gdje je izra4elska vojska, pa da nisu htjeli dozvoliti pružanje pomoći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.