Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sablastan prizor

U garaži zračne luke Frankfurt pronađena mrtva tijela muškarca i žene

Međunarodna Zračna Luka Split
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
31.03.2023.
u 20:22

Mrtva tijela muškarca i žene pronađena su u noći s četvrtka na petak u Zračnoj luci Frankfurt, policija istražuje slučaj

Prema izjavi policijskog glasnogovornika tijela su pronađena na tlu garaže u ležećem položaju u noći s četvrtka na petak, oko tri sata. Kod 47 godišnjeg muškarca pronađeno je oružje. Ženska osoba imala je 50 godina. Policija sumnja da je muškarac najprije ubio ženu pa sebe te kako navode "bili su u vezi u prošlosti". Još uvijek je nejasno je li muškarac legalno posjedovao oružje. Iz policije kažu kako i dalje istražuju slučaj prenosi Fenix.

VIDEO: Otkriven uzrok smrti ubojice iz Vinkovaca: Usmrtili su ga policajci

Komentara 6

Avatar Dr Evil
Dr Evil
22:04 31.03.2023.

"Policija sumnja da je muškarac najprije ubio ženu pa sebe"...-Bilo bi jako čudno da je obrnuto, bravo za policiju!!!

DU
Deleted user
21:50 31.03.2023.

Ako je legalno posjedovao oružje onda je u redu, inače slijedi kazna za nelegalno posjedovanje oružja! Super...

Avatar ljutaptica
ljutaptica
21:16 31.03.2023.

A jadničak, zaljubljen preko ušiju u najjačem obliku -ako te ja ne mogu imati neće nitko- toliko ju je volio da se ubio kad je "čuo" da je mrtva. Muškarci su tako emotivna i draga bića, potpuno lišena egoizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije