Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srednjaci i Vrbani

U dva požara izgorjelo pet automobila – šteta nekoliko stotina tisuća kuna

požar srednjaci
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
30.10.2015.
u 15:22

Oba požara dogodila su se u razmaku od desetak sati i u krugu od jednog kilometra

Dva požara, pet izgorenih automobila i šteta od nekoliko stotina tisuća kuna, sve u razmaku od desetak sati i u krugu od jednog kilometra. To je rezime događaja koji su se u petak oko 1.15 sati te potom oko 11.30 zbili na zagrebačkim Srednjacima i Vrbanima. Usred noći u Hećimovićevoj ulici najprije je planuo Audi A6 u vlasništvu Mladena B. (55), koji je bio parkiran pred ulazom u zgradu. Požar koji je izbio zbog kvara na električnim instalacijama ubrzo se proširio i na tri okolna automobila.

I dok su Audi i Golf IV potpuno izgorjeli, na dva terenca nastala je manja šteta. A dok su policajci dovršavali očevid na Srednjacima, oko kilometar dalje planuo je Volkswagen Sharan koji je bio parkiran u garaži u Rujanskoj ulici, i to zato što su, navodno, mehaničari krivo spojili akumulator. 

>> Na Srednjacima izgorjela tri automobila, vlasnik pokušavao sam ugasiti požar

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije