Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako joj je to promaklo?

U čudu gledala pločice u tetkinoj kupaonici: Prvo sam mislila da je to grozni san

kupaonica
Foto: Getty Images
06.01.2020.
u 12:29

Žena je postavila jedan red pločica s morskom zvijezdom po sredini kupaonice, a na kojima je mogla birati natpis ili ga pak u potpunosti izostaviti... No, onda to nije znala pa joj je na pločicama ostalo napisano 'uzorak teksta'

Kada je 18-godišnja Yaimerie posjetila svoju tetku u Dominikanskoj Republici, nije ni slutila da će o njoj pisati brojni svjetski mediji.

A upravo toi se dogodilo nakon što je objavila fotografije kupaonice svoje tetke koja ne govori engleski jezik.

Naime, kada je djevojka ušla u kupaonicu prvo što je uočila bio je natpis na pločicama. Tetka je postavila jedan red pločica s morskom zvijezdom po sredini kupaonice, a na kojima je mogla birati natpis ili ga pak u potpunosti izostaviti.

No, ona to nije znala pa je ostao natpis 'uzorak teksta' na svakoj pločici.

Nakon što je djevojka objavila fotografije kupaonice na Twitteru, njezina objava postala je pravi hit pa je tetka djevojke odlučila ostaviti pločice takve kakve jesu, piše Mirror.

Tetka joj je objasnila kako sada ne želi ništa mijenjati jer je njezina kupaonica postala poznata.

– Ona uopće ne govori engleski pa vjerojatno zato na to nije gledala kao na neki problem kad je nabavljala pločice. Kada sam ih prvi puta vidjela pomislila sam da je sve samo grozni san, no onda mi je bilo urnebesno smiješno pa sam morala objaviti javno – kazala je Yaimerie, djevojka koja studira kineziologiju na državnom sveučilištu u Louisiani.

Ključne riječi

Komentara 2

BL
bluesclues
12:58 06.01.2020.

"..tetke..."???

TA
taobusle
16:27 06.01.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije