Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog Šešelja

U Crnoj Gori zabranjene pojedine emisije srbijanske TV Happy

Šešelj pokušao ući u Hrtkovce
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
08.01.2022.
u 11:52

Predsjednik Srpske radikalne stranke i haški osuđenik Vojislav Šešelj tijekom gostovanja na televiziji Happy 4. siječnja iznio je niz uvreda na račun žena iz stare crnogorske prijestolnice Cetinja i zastupnice Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović - Stanković

Crnogorska agencija za elektronske medije zabranila je u subotu emitiranje pojedinih programskih sadržaja srbijanske televizije Happy zbog vrijeđanja Crnogoraca i zastupnika u parlamentu Crne Gore.

Televizija Happy je u Srbiji medij s nacionalnom frekvencijom, a u Crnoj Gori program emitira preko kablovskih operatera.

Odlukom Vijeća crnogorske agencije za elektronske medije na crnogorskom tržištu zabranjene su emisije "Dobro jutro Srbijo" "Vikend", "Jutarnji", "Ćirilica" i "Poslije ručka".

Predsjednik Srpske radikalne stranke i haški osuđenik Vojislav Šešelj tijekom gostovanja na televiziji Happy 4. siječnja iznio je niz uvreda na račun žena iz stare crnogorske prijestolnice Cetinja i zastupnice Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović - Stanković.

Šešeljeve uvrede izazvale su brojne reakcije političkih stranaka i nevladinih udruga u Crnoj Gori, a SDP je najavio i tužbu protiv televizije Happy zbog uvreda iznesenih tijekom Šešeljevog nastupa.

Komentara 3

ST
Startrack
13:04 08.01.2022.

Ja se obradovo seselj explodiro konacno od stomacine.

DU
Deleted user
14:07 08.01.2022.

Dotičnik, razvidno, ima čelično zdravlje.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:08 08.01.2022.

Predsjednik Srpske radikalne stranke i haški osuđenik Vojislav Šešelj bi trebao svojim stovateljima i neprijateljima pre svega objasnjavati kakav je život na haškom robijaskom križnom putu i kako je uz srske nevine vitezove surobijase uz stolni tenis, šah, lignje i poljubce širio bratstvo i jedinstvo prema nevinim vitezovima sa hrvatske, albanske i muslimanske ratne strane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije