Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Crnoj Gori riješili su se Đukanovića, a Srbija i dalje ima Vučića koji izvodi manevre

12.06.2023. u 08:19

Nakon nedavnih je previranja Crna Gora pokazala visoki stupanj demokracije pa su predsjednički izbori održani bez problema, a ništa se konfliktno nije događalo ni u kampanji za jučerašnje izbore

Komentara 6

SO
soovls
09:03 12.06.2023.

U Crnoj Gori je prevladao pro-srpski osjećaj i tu nema više politike koja bi im se usprotivila. A ono preostalih je dovoljno civilizirano i ne žele kaos i nerede niti građanski neposluh. Kada bi kojim slučajem pobijedila politika za samostalu Crnu Goru, odvojenu od Srbije, tada bi svjedočili neredima, demonstracijama, litijama SPC. Oni koji su spremni na nerede, oni su pobijedili. Bojim se da je politička klackalica nepovratno prevagnula i ode Crna Gora...

PR
prajdali100
09:33 12.06.2023.

Na jednom portalu imate video o proslavi rođendana Šešeljevog sina. Do Šeška je sjedio Vučić.Nađite ,poslušajte pjesme koje su bile na repertoaru.

Avatar ZLO
ZLO
10:36 12.06.2023.

Super da se mi ne moramo nikog rješavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije