Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U cijeloj priči oko VSOA-e nismo čuli ime kandidata kojeg Milanović gura

09.07.2023. u 08:15

Predsjednik je upravo 'spržio' još jednog hrvatskog generala, Validžića, koji je, kažu, jedini mogao izliječiti VSOA-u

Komentara 33

TI
Tigarrr
08:29 09.07.2023.

Uvjeren sam kako jugonosalgičar ZM radi po agendi uništavanja hrvatske državotvornosti i samostalnosti. Njegovi savjetnici i poslušnici sramite se - povijest vam neće zaboraviti.

MA
malosutra12
08:54 09.07.2023.

Štetočina će opet progurati nekog svoga kao što je prograo šuškavca Dobronića , jednog od najgorih sudaca Trgovačkog suda koji je zbog nerada i lošeg rada bio više puta opominjan pred otkaz.

EJ
ejStef
10:25 09.07.2023.

Nije to njemu niti bitno. Njemu je samo bitno da stvori halabuku i kaos. Nisu mu bitne niti kolateralne žrtve, najmanje mu je bitno funkcioniranje države... To mu je politička forca, to se negdje zove moderan, progresivno-agresivni političar. Nešto ko Trump, živi na priči i dernjavi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije