Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

U Čakovcu poginuo 38-godišnji motociklist

moto
arhiva VL
14.05.2010.
u 21:45

Nesreća se dogodila oko 21 sat ne cesti između Pušćina i Nedelišća u Međimurskoj županiji. To je već treća žrtva u prometu u tjedan dana na međimurskim prometnicama.

ČAKOVEC – Ne cesti između Pušćina i Nedelišća u Međimurskoj županiji danas oko 21 sati poginuo je motociklist Matijas Oršuš (38) iz Paraga.

Do nesreće je, prema prvim informacijama, došlo prilikom pretjecanja. Očevid je u tijeku.

To je već treća žrtva u prometu u tjedan dana na međimurskim prometnicama. U Gornjem Hrašćanu 10. svibnja poginuo je biciklist, a dva dana kasnije u Dekanovcu biciklistica.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boki01
13:25 16.05.2010.

Sad ce romi pisat Jaci...da nije bila dobra cesta,i naravno da trazit ce odstetu za motocikl,jer im je to bilo jedino sredstvo za prezivljavanje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije